Levinyt!
 

Jari Sillanpää juhlisti 20-vuotistaiteilijajuhlaa Levillä

22.04.2015

20 vuotta huipulla.
Jari Sillanpäällä riittää karismaa niin lavalle kuin sen ulkopuolellekin. Viihdetaiteilija nousi Suomen viihdetaivaalle 20 vuotta sitten voittaessaan Suomen tangokuninkuuden ja on syystä myös pysynyt siellä. Sillanpää konsertoi Levillä Hullu Poro Areenalla viikolla 16 ja palaa viihdyttämään tanssikansaa lauantaina 25.4.

Siltsu
Areena kerääntyi täpötäyteen nuorista ja varttuneimmista faneista. Tunnelma oli käsin kosketeltavissa, kun Sillanpää esitti hittejään uudelta levyltä ja vuosien varrelta. Malagaan -biisi on muodostunut jo käsitteeksi ja suosiossaan verrattavissa Satulinnaan. Sinä ansaitset kultaa, ei jää kakkoseksi.

Monipuolinen viihdetaiteilija.
Katsoessaan ajassa taaksepäin Sillanpää on erityisen onnellinen siitä, että yleisö on antanut hänen kokeilla siipiään genre- ja taiderajoista piittaamatta. Onnea on tuonut myös hänelle luotu musiikki, hittejä on tullut vuosi toisensa jälkeen. Repertuaarissa on löytynyt iskelmää, tangoa, latinoa, elokuvamusiikkia ja musikaaleja. Esiintymisiä on ollut niin festareilla kuin konserttisaleissakin, ja ura huipentuu tulevan kesän Olympiastadionin keikalla.
Palkintopystikokoelma on kasvanut vuosien varrella, pelkästään tänä vuonna Sillanpää on palkittu vuoden iskelmälevystä Emma-palkinnolla, vuoden artistina Gay Gaalassa sekä vuoden biisistä ja albumista Iskelmä Gaalassa. Sympaattinen Sillanpää on aina kerännyt kuulijoita laajalta ikäskaalalta, mutta etenkin Vain Elämää -sarjassa esiintymisen jälkeen yleisöä riittää vauvasta vaariin. Viime vuonna hän voitti ensimmäisen Tähdet, tähdet -finaalin Suomen parhaana viihdyttäjänä.
Spontaanisti elävä Sillanpää katsoo hetki kerrallaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ahkerasti keikkaileva tähti viettää parisen kuukautta vuodessa lomaa, jolloin viihtyy reissun päällä ulkomailla, mieluiten lämpimässä. Hänellä on asunto Malagassa ja toinen Thaimaan Pattayalla, sittemmin hän on ihastunut myös Floridan Fort Lauderdaleen.

Lappi tärkeä paikka.
Sillanpää innostuu myös ajatuksesta rakennuttaa kelomökki tai kammi Levin läheisyyteen. Saamen kammista inspiroituneena hän alkoi haaveilemaan kammimaisesta asumuksesta järven tai joen rannalla. Lapissa on välitön tunnelma, siellä on helppo viihtyä.
Sillanpää sivakoi visiitillään myös Levin laduilla kurjasta kevätrännästä piittaamatta. Hän on keikkaillut Lapissa ahkerasti ja viettää paljon aikaa pohjoisessa, Luulajassa kasvaneen tähden vanhemmat asustavat tätä nykyä Haaparannalla, joten kotikyläilyt hoituvat kätevästi Lapin matkoilla.
Sillanpään tahdissa pääsee tanssimaan Hullu Poro Areenalla lauantaina 25.4. Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Maria Mäenpää

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas