Levinyt!
 

Kouta Kuvasta saa nyt myös studiokuvat

22.04.2015

Tärkeät potretit ja passikuvat sähköisinä tai paperisina.
Immeljärven pohjoispäässä Koutaniementie 1:ssä palveleva Kouta Kuva tarjoaa valokuvauspalveluita monipuolisesti. Hää- ja valmistujaiskuvausten lisäksi yrittäjä Pauli Hänninen singahtaa tarvittaessa mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Esimerkiksi kiinteistöjen kuvaus markkinointitarkoitukseen kuuluu työhön.

KoutaPAuliReki
Uutena palveluna yritys tarjoaa studiokuvia. Kevään aikana Hännisen pihapiiriin rakennetussa kuvausstudiossa on otettu jo ensimmäiset otokset. Studio valmistui juuri sopivasti kevään juhlia varten. Kouta Kuvasta saa myös viralliset passikuvat, jotka voidaan toimittaa joko sähköisinä suoraan poliisille, tarvittaessa saa paperikuvinakin.
- Studiokuville on taas jonkin verran kysyntää. Studiovalokuvat ovat perinne, ja kyllä ne sopivatkin esimerkiksi mummon piirongin päälle muistoksi juhlista. Niitä voi elävöittää erilaisella rekvisiitalla, lisäksi saadaan luotua kuviin erilaisia taustoja.
- Olen ottanut aikaisemmin valmistujaiskuvia luonnossa, mutta studio tarjoaa nyt perinteisen vaihtoehdon. Studiossa valon hallinta on helpompaa kuin ulkona, eivätkä siellä häiritse talvisin tuiskut ja tuulet tai kesäisin sade ja itikat. Lisäksi studiossa on helppo saada sekä tausta että kohde todella teräviksi.

Kehykset kuviin ja tauluihin, vanhat valokuvat eloon.
Kuvausvälineet ja tekniikat ovat kehittyneet viime aikoina, ja kuvaajat käyttävät niitä hyvin eri tavoin maun mukaan. Pauli pyrkii kuvissaan luonnollisuuteen, ovat ne sitten studiossa tai luonnossa otettuja. Hän haluaa välittää kuvaustilanteen mahdollisimman autenttisena kuvan laadusta tinkimättä, ja päivittää sen vuoksi kalustoa niin, ettei se ole esteenä laadukkaalle tulokselle.
- Ihminen on ulkona luonnossa rennompi kuin studiossa, kun kuvauslaitteet eivät niin hallitse, mutta rennolla juttelulla jännitys saadaan laukeamaan sisälläkin. Aukioloaikoja minulla ei ole, vaan asiakaskäynnit sovitaan etukäteen, sillä työni on pääasiassa kentällä Levin ympäristössä.
Kouta Kuvassa saa myös kehystettyä tauluja, valokuvia tai vaikkapa kastepuvun ja lapsen ensikengät laatikkokehyksiin, joihin Hänninen on kehystänyt näytille esimerkiksi useiden huippu-urheilijoiden varusteita. Kehystettyinä esineet säilyvät hyväkuntoisina ja muistot säilyvät arvonsa mukaisesti.
Myös vanhojen, jo parhaat päivänsä nähneiden, valokuvien herättäminen uudelleen henkiin sähköisellä restauroinnilla ja tulostamalla ne vaikkapa tauluksi onnistuu Paulilta. Hän on kiinnostunut vanhoista Sirkkaan liittyvistä valokuvista, joten jos jollakin on kyseistä materiaalia albumeissaan, ne voisivat päästä paremmin esille Paulin kokoelmissa.
(Timo Koivisto)
www.koutakuva.fi
Facebook/Kouta Kuva.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas