Levinyt!
 

Tuolihissi Levi Glacierin avajaisjuhlat

30.11.2022

Lauantaina 3.12. juhlistetaan Levin uuden Glacier Express -tuolihissin avajaisia Levin Eturinteellä. Avajaisten kunniaksi rinteillä on tarjolla lämmintä keittoa, kahvia ja mehua 500 ensimmäiselle vieraalle ja lisäksi on myös Alpen rinnerieha, maahantuojien väline-esittelyitä, leikkimielisiä kisoja sekä Suomen Interski demotiimin kuviolaskunäytös.

Päivän ajan Glacier Express -hissiin on vapaa pääsy.

glacier hissi

 

Ohjelma

Klo 10.45 uuden Levi Glacier -hissin avajaiset.

Klo 11.00 avajaissanat & Suomen Demo Team laskunäytös.

Lisäksi klo 11 alkaen lämmintä keittoa, kahvia, lämmintä mehua sekä pientä makeaa purtavaa 500 ensimmäiselle vieraalle.

Klo 14.00 Levi Ski Club, Levin hiihtokoulu & Levi Snow Sport Academy järjestävät leikkimielisen Mandatum Cup -laskukisan.

Koko päivän klo 11–15

• Alpen rinnerieha koko perheelle. Tapahtumassa viihdytään rennon tunnelman ja leikkimielisten kilpailujen lisäksi hyvän musiikin ja ohjelman parissa.

• Paikalla Ski Patrol, rinne-ensiapu, Leevi-ahma sekä hybriditamppari, jonka ohjaamosta voi käydä ihastelemassa Levi Glacierin rinteitä.

• Zero Pointin vuokraamo esittelee talvipyöräilyä sekä erilaisia lumikenkätyyppejä (liukulumikenkiä, juoksulumikenkiä ja lumikenkiä).

• Suksi- ja lautaesittelyjä sekä testausta, paikalla edustajia mm. PusuSkis, Nitro, Salomon, Atomic, Black Crows, Nordica.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023