Levinyt!
 

Levi Rally Centerissä lähtee adrenaliininnälkä

10.04.2015

Moottoriurheilun huvipuisto.
Levi Rally Center sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Leviltä Inarin suuntaan. Paluumatkalla kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta, sillä adrenaliinipitoisen vierailun jälkimainingeissa jää huomaamatta kaasujalka pohjaan. Rally Centerissä saa tuta vauhdin hurmaa monipuolisin moottoriurheiluvälinein: mikro-, funny car- ja cross-autojen sekä mönkijöiden ja ralliautojen kyydin jälkeen ei pipo kiristä.

RallyCenter
Pääsiäisviikolla Levi Rally Centerissä vietettiin avoimien ovien päivää keskiviikkona j atorstraina, jolloin innokkaat saivat makupaloja vauhdikkaista aktiviteeteistä ja tutustumiskierroksen kymmeniä kilometrejä kattaviin rata-alueisiin. Asiantuntevasta henkilökunnasta huokuu palo moottoriurheiluun ja heiltä saa vastaukset mihin tahansa moottoriurheilua sivuaviin kysymyksiin.
Työntekijöitä on tällä hetkellä 12, mutta parhaimmillaan talvisesongin aikana työllistetään 50 työntekijää. Talviajokoulunsa Leville keskittänyt urheiluautovalmistaja Porsche tuo kevättalveksi vipinää Rally Centerin radoille.

Toivoa saa, vaikka kuun taivaalta.
Rally Centeriltä löytyy kaksi tilavaa 100-paikkaista ravintolaa, tunnelmallinen kotaravintola ja lisäksi työn alla on ensi kesänä valmistuva kolmas yli sata asiakaspaikkainen keloin koristeltu ravintola.
Rally Centeriin kuuluu 300 hehtaarin verran maa-aluetta. Vierailulle voidaan vastaanottaa yli satahenkisiä ryhmiä, mutta muutaman hengen seurueet ovat yhtä tervetulleita. Ryhmille räätälöidään toivomukset täyttävä ohjelma ja halutessaan niihin voi lisätä ruokailuja, kokouksia ja muuta ohjelmaa.
Tilauksesta järjestetään esimerkiksi ralli- ja talviajokoulutuksia, rengaskoulutuksia, rallikyydityksiä ja -olympialaisia. Tapahtumiin voi tilata huikeita näytösajoja, rallia, driftingiä ja taitoajoja.
- Meillä lennätetään asiakkaat vaikka kuuhun, jos sellainen on toive, yrityksen omistaja sekä toimitusjohtaja Jani Ylipahkala lupaa.
Rovaniemeläisellä Ylipahkalalla itsellään on takanaan merkittävä 15-vuotinen kilpaura Suomen ja Euroopan mestaruustasolla. Vuonna 2004 hän pokkasi rallin talviajon Euroopan mestaruuden. Ylipahkalalla on myös hallussaan stunt-ajon kahdella renkaalla nopeusajon maailmanennätys, ja pari vuotta sitten hän nappasi sittemmin menetetyn taskuunparkkeerauksen maailmanennätyksen.
(Maria Mäenpää)

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas