Levinyt!
 

Tanja Poutiainen töihin Levin maailmancupiin

05.09.2014

Tänä vuonna Levin maailmancupin kisaorganisaatio saa joukkoonsa uuden vahvistuksen. Suomen menestynein alppihiihtäjä Tanja Poutiainen on loppukesästä lähtien ollut mukana kisaorganisaation toiminnassa.

Tanja Levi 24_2014

Aikaisemmin kisarinteen puolella nähty Poutiainen on innoissaan uudesta työnkuvastaan.

– Olen innoissani tästä uudesta pestistä. Kevätlumilla minulta kysyttiin asiasta ja itse olin totta kai heti lähdössä mukaan, Poutiainen kertoo.

Poutiaisella itsellään on monen vuoden kokemus Levin maailmancupista. Hän on laskenut Levillä useasti palkintopallille: kruununa ensimmäisen Levin maailmancupin pujottelun voitto 10 vuotta sitten vuonna 2004.

– Kisat ovat mahtava asia suomalaisille urheilijoille. On hienoa päästä laskemaan kotiyleisön edessä. Minulla on toive ja halu, että tapahtuma kehittyy eteenpäin, mikä motivoi minuakin toimimaan, Poutiainen sanoo.

Tulevaisuudessa Poutiainen haluaa jakaa henkilökohtaisen osaamisensa lajin parissa ja hyödyntää sitä eteenpäin kisaorganisaatiossa.

– Luonnollisesti minä ajattelen ensimmäisenä, että urheilijoilla on kaikki hyvin ja kaikki toimii moitteettomasti. Annetaan kansainvälisille urheilijoille hyvä kuva kisoista. Samalla minä voin antaa ja välittää feedbackia urheilijoiden ja järjestäjien välillä.

Yleisö on myös lähellä Poutiaisen sydäntä.

– Levillä yleisö on tärkeässä asemassa. On muistettava pitää huolta niin suuresta yleisöstä kuin VIP-vieraistakin. Yleisö luo tunnelman kisoille. Hyvillä mielin odotan Levin kisaviikonloppua. Haluan olla paikan päällä ja osana kisoja, kiteyttää Poutiainen.

(YLE Lappi 4.9.2014)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas