Levinyt!
 

Levikeskus ja Immeljärvi muuttuvat tammikuussa jääkiekkoareenoiksi

12.10.2022

Pipolätkää laadukkaasti rennolla ranteella

Pond Hockey World Cup tuo Leville näyttävän, mutta matalan kynnyksen pipolätkäturnauksen 27.–28.1.2023. Pelit starttaavat perjantaina puoliltapäivin, ja tapahtuma huipentuu lauantai-iltana mestareiden kruunaamiseen ja kisabileisiin Hullu Poro Areenalla. Tapahtumaan saadaan myös tuulahdus rapakon takaa, kun viikonlopun tähdistöotteluissa nähdään entisiä NHL-pelaajia.

Tapahtumajärjestäjä Pure Eventsin promoottorit Tedy Salutskij ja Cay Salutskij ovat silmin nähden innoissaan kertoessaan tammikuun turnauksesta.

pipolätkää_salutskij

– Luvassa on viihteellinen, uniikki ja näyttävä tapahtuma, ja tavoitteemme on luoda onnistunut elämys osallistujille. Päivällä pelataan pipolätkää hyvässä hengessä ja illalla rentoudutaan.

 

Tähdistöotteluita ja festarimeininkiä

Pelipaikat sijaitsevat Levikeskuksessa ja Immeljärvellä, joihin katsojilla on vapaa pääsy. Tapahtuman pääareena toimii Zero Pointilla, jossa yleisökin pääsee luistelemaan, mutta myös seuraamaan tähdistöpelejä.

– Tähdistöotteluissa nähdään samassa kaukalossa tunnettuja viihdemaailman tähtiä sekä entisiä NHL-pelaajia.

Zero Pointin kentän lisäksi Immeljärven luonnonjäälle rakennetaan kymmenkunta jääkiekkokenttää, ja Hullu Poro Areena muuttuu lätkäfestariareenaksi.

– Saamme kentät todella hienoon ympäristöön Immeljärvelle. Monta kenttää mahdollistaa sen, että pelit saadaan tietyille tunneille, jolloin viikonloppuna ehtii tehdä muutakin, kuten esimerkiksi tutustua Levin tarjontaan. Immelkartanolla osallistujille on tarjolla muun muassa savusauna, avantouintia, poroajelua ja moottorikelkkailua. Kisakylänä toimii Hullu Poro Areena, jossa on luvassa kunnon lätkäfestarit kotimaisine huippuartisteineen. Kisakylän ja Immeljärven välille järjestetään bussikuljetukset, promoottorit kertovat.

 

Kentällä kolme vastaan kolme

Pond Hockey World Cup on matalan kynnyksen viihteellinen urheilutapahtuma, jossa on tarjolla pipolätkäpelejä kaiken tasoisille kiekkoilijoille. Pelit pelataan kolme vastaan kolme -formaatilla eikä maalivahteja käytetä. Peliaika on 15 minuuttia ja esimerkiksi lyöntilaukaukset ja taklaaminen ovat kiellettyjä. Sarjat ovat Naiset, Miehet, sekä Fun Hockey, johon voi osallistua myös sekajoukkueilla. Jokaiselle joukkueelle tulee turnauksessa vähintään kolme ottelua, ja jatko-ottelut määrittyvät joukkueen menestyksen mukaan.

Promoottorit sanovat, että osallistumiskynnys halutaan pitää matalana, eikä osallistuakseen tarvitse olla rekisteröitynyt seura. Tapahtumaan otetaan 250 joukkuetta. Ilmoittautuneita joukkueita on tällä hetkellä yli 150, ja osallistujalistalla vilahtelee ilahduttavasti niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin porukoita.

– Kyseessä on kansainvälinen tapahtuma, jonne osallistujia on tulossa tällä hetkellä Suomen lisäksi Ruotsista, Tanskasta, Latviasta, Tsekistä, Slovakiasta ja Italiasta. Meillä on paljon kontakteja ja pitkä kokemus urheiluun liittyvistä tapahtumajärjestelyistä, esimerkiksi kesäisin olemme tehneet Street Hockey -kiertuetta jo parikymmentä vuotta. Yhteistyökumppanimme Pohjois-Amerikassa markkinoi tätä tapahtumaa, ja sosiaalisen median kautta saamme paljon ulkomaalaisia osallistujia, iloitsevat Tedy Salutskij ja Cay Salutskij.

 

Virpi Kallio

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

www.pondhockey4all.com

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023