Levinyt!
 

Huoneistoja kuin unelmia nousee nyt eturinteelle

02.09.2022

Uniikki kohde

Sijoitusyhtiö Cloudberry Development Oy:n laaja rakennushanke on käynnistynyt ensimmäisellä vaiheellaan, kun KKOy Levi Cranberry rakennuttaa uutta 41 ylellisen huoneiston kokonaisuutta Levin eturinteen juurelle, uuden Glacier-tuolihissin naapuriin. Nyt rakennuspaikalla seisovat työmaakopit ja iso monttu on kaivettu ison kiinteistökokonaisuuden perustuksia varten, mutta joulukuussa 2023 on kaiken suunniteltu olevan valmista ja asiakkaat pääsevät joulun viettoon huoneistoihin, joiden koko vaihtelee reilusta 54 neliöstä aina yli 200 neliön kokoisiin loft-huoneistoihin.

cranberry sijainti

Uusi huoneistokohde rakentuu parhaillaan entisen Lastenmaan naapuriin, vieressä on myös Levin uusin tuolihissi Glacier.

Ensimmäiset kaupat on jo tehty ja uudet omistajat ovat olleet valmiita odottamaan jopa yli kaksi vuotta, jotta kohde valmistuu, tämä, jos mikä, kertoo Levin vetovoimasta ja asiakkaiden halusta satsata omaan vapaa-aikaan.

– Loma-asuntokauppa on jatkunut kaikesta huolimatta Levillä ja lähikunnissa normaaliin tapaan, loma-asuntoja jopa haetaan edelleen enemmän kuin mitä niitä on tarjolla. Tuleva Cranberry on huoneiden koon, sijainnin ja tekniikan kannalta juuri sitä, mitä on Leville kaivattu monta vuotta. Cranberry tarjoaa huoletonta loma-asunnon omistamista, sanoo kohteen myyjä Sofia LKV:stä Sofia Lehtonen.

– Sijoitusasunnoksi loma-asunto toimi myös hyvin, samalla loma-asunnon tuottaessa pääsee myös itse lomailemaan omaan huoneistoon. Levin vetovoima, saatavuus sekä nykyiset ja tulevat investoinnit alueella säilyttävät loma-asuntojen kysynnän ja arvon tulevaisuudessakin. Tuleva sesonki myös lentojen ja matkailijoiden osalta näyttää hyvin vilkkaalta.

– Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan kohteeseen Sofia LKV kiinteistönvälityksen tiloihin Keskuskuja 5, Levi ma–pe 10–17.

 

Loistokas kokonaisuus

KKOy Levi Cranberry on käden ulottuvilla, keskellä, silti omassa ympäristössään ylväänä rinteen juurella. Kohteeseen tulee yhteensä 41 huoneistoa ja 47 autopaikkaa, jotka sijoittuvat kellarikerroksen pysäköintihalliin. Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi autohallipaikka.

Sähköautonlatausta varten on myös kaapelointi valmiina autopaikoille.

– Huoneistokokonaisuuden valtteja ovat ehdottomasti oma parkkihalli, lisäksi omat urheiluvälinevarastot ja yhtiön omat sisäliikuntatilat. Varustuksena on oma sprinkleri- eli sammutusjärjestelmä, ja kesän kuumia helteitä varten viilennysilmastointi, kertoo keskinäisen kiinteistöosakeyhtiön edustaja Tommi Salonen.

Lomahuoneistojen lisäksi kompleksiin valmistuu katutasoon liiketilaa noin 500 neliötä.

Hankkeen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto DC3 Design & Consulting oy, rakennesuunnittelusta WSP Finland oy ja taloteknisestä suunnittelusta Sweco.

YIT rakentaa paikalle kerrostalon, paritalon ja rivitalon. Hankkeen laajuus on noin 7 900 bruttoneliömetriä. Sen kokonaisarvo on noin 40 miljoonaa euroa, josta YIT:n rakentamista koskevan urakan osuus on noin 20 miljoonaa euroa.

 

Fakta

Keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö toimii samalla tavalla kuin asunto-osakeyhtiö eli keskinäisessä kiinteistöosakeyhtiössä osakkeet oikeuttavat hallitsemaan yhtiön rakennuksessa olevaa huoneistoa tai muuta osaa yhtiön rakennuksessa tai kiinteistössä. Ero asunto-osakeyhtiöön on siinä, että asunto-osakeyhtiössä yli puolet huoneistojen yhteenlasketusta lattiapinta-alasta on määrätty osakkeenomistajien hallinnassa oleviksi asuinhuoneistoiksi eli asunto-osakeyhtiö on siten perustettu asumista varten. Keskinäisessä kiinteistöosakeyhtiössä yhtiön omistaman rakennuksen ja niissä olevien huoneistojen ja muiden tilojen käyttötarkoitusta ei ole rajoitettu eli ne voivat olla esim. liiketiloja, varastoja yms.

Jaspis Toivonen

 

www.cranberrylevi.com

myynti: www.sofialkv.fi

 

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas