Levinyt!
 

Tunturikaluste palvelee Kittilän kirkonkylän sydämessä

02.09.2022

Hulppean kokoinen uusi myymälä varastoineen

Lähes neljä vuotta Kittilässä toiminut huonekaluliike Tunturikaluste on saavuttanut vankan jalansijan kittiläläisten ja lähikuntalaisten keskuudessa, ja nyt Taina ja Timo Kemppaisen luotsaama liike palvelee entistäkin keskeisemmällä paikalla aivan kirkonkylän keskustassa. Uudessa myymälässä on huimat 600 neliötä, ja saman katon alla sijaitseva varasto on 300-neliöinen.

Elokuisena keskiviikkona Timo Kemppainen on juuri palannut huonekalujen vientikeikalta Äkäslompolosta, ja samaan aikaan puoliso Taina Kemppainen haistelee uusia sisustustrendejä Tukholmassa.

tunturikaluste

Viime keväänä yrittäjäpariskunta löysi myymälälleen uudet tilat kirkonkylältä Valtatie 39:stä.

– Muutimme toukokuussa näihin Tiinan Torin entisiin tiloihin. Edellisen muuton teimme vauhdilla yhden viikonlopun aikana, mutta nyt saimme muuttaa hissukseen, sillä entisen tilan vuokrasopimus oli voimassa pitkälle kesään, kertoo Timo Kemppainen avarassa myymälässä.

Tunturikalusteen uudet tilat ovat nyt yli puolet isommat kuin aiemmin, ja käytännöllisyyttä toimintaan tuo se, että varasto on saman katon alla. Kemppaisen mukaan sijainti ei voisi olla parempi.

– Asiakkaat löytävät meidät nyt entistä paremmin, ja ohikulkevat ihmiset poikkeavat meille ex tempore. Meillä on nyt myös hieno ja näyttävä julkisivu, jota ei voi olla huomaamatta, Timo Kemppainen myhäilee.

 

Pysyvä asiakassuhde on paras kiitos

Tukholmasta tavoitettu Taina Kemppainen iloitsee niin ikään uusista tiloista.

– Keskeinen sijainti Kittilän sydämessä on kyllä loistava, ja isommat tilat mahdollistavat laajemmat tuotevalikoimat. Ja nyt, kun tilat ovat meidän omat, on joka päivä töissä ihana tunne, aivan kuin olisimme kotona. Olemme onnellisia, kun saamme olla mukana sisustamassa Lapin mökkejä ja koteja, ja nyt kun meidät jo tunnetaan, on ollut hienoa huomata kuinka samat asiakkaat tulevat asioimaan yhä uudelleen ja uudelleen. Se on suuri kiitos työllemme, jota sydämellä teemme.

Tukholman messuilla Taina Kemppainen tutustui syksyn sisustustrendeihin ja niitä nähdään pian myös pohjoisessa.

– Tilasin messuilta pientä sisustuksen tavaraa. Hyvin luonnonläheisiä värejä oli paljon esillä, esimerkiksi ruskeaa ja vihreää. Kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita oli myös tarjolla.

Syksyn sisustustuotteiden ja laadukkaiden huonekalujen lisäksi Tunturikalusteesta voi tehdä löytöjä vaikkapa ensi kesää ajatellen, sillä juuri nyt kesäkalusteet myydään alehinnoin.

 

Virpi Kallio

 

Tunturikaluste palvelee ma-pe klo 10-17 ja la klo 10-13 osoitteessa Valtatie 39.

www.tunturikaluste.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas