Levinyt!
 

Tulossa Taiteiden yö, street-kirppis ja pride

02.09.2022

Taiteiden yötä vietetään Levillä perjantaina 9.9. Taiteiden yön ohjelma julkaistaan nettiin tapahtumasivulle ja sosiaaliseen mediaan.

Viikonloppu jatkuu mukavan tapahtuman merkeissä myös lauantaina 10.9., sillä Marian kappelin kellotornin ympärystä muuttuu klo 12–16 Lapin Portobello Roadiksi eli suositun Street kirppiksen ansiosta!

Kellotornin alueen paikat on varattu kirpputorimyyjille eli yksityishenkilöille, ns. ammattilaiskojuja ei oteta tähän tapahtumaan mukaan. Mukaan sopivat myös taiteilijat, ruokamyyjät, esiintyjät.

Historiallinen Pride Levillä

Sunnuntaina 12.9. järjestetään ensimmäistä kertaa ikinä Tunturi-Lapin Pride-kulkue, jonne tervetulleita ovat marssimaan kaikki ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta. Sen puolesta, että jokainen meistä saa elää ja ilmaista itseämme juuri sellaisena kuin olemme.

Klo 12 Aloitus Levin Marian kappelin kellotornin alueella, ohjelmassa Rovaniemen Setan edustajan puheenvuoro.

Puheen jälkeen kulkue lähtee kävelemään Kotipizzan ohi Hissitietä kohti Areenaa kohti Hullu Poroa, sieltä edelleen Leviraittia pitkin ja kohti Bar Alakerran terassia brunssille!

Pride tai gay pride tarkoittaa maailmanlaajuista liikettä ja filosofiaa, jonka mukaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt voivat olla ylpeitä seksuaalisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään. Pride-liike puolustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisten oikeuksien ja etujen puolesta tehtyä työtä. Nykyisin Pride käsitetään yleisesti ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta kantaa ottavaksi liikkeeksi.  

 

Staalon festit Kittilässä 17.9.

Taithen ja kaupan päivä Kittilän kirkonkylällä.

www.staalonfestit.fi

 

Mäkeen ja ladulle lokakuussa!

Levin hiihto- ja laskettelukausi avataan säilölumella perjantaina 7.10.

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas