Levinyt!
 

Junnugolfiin oli tungosta

08.06.2022

Pelit ovat käynnissä jo!

Varma kesän merkki on, kun golfkentän toiminnot käynnistyvät. Harjoitusalue range avattiin jo toukokuussa ja 3.6. ovat pelit käynnistyneet hyvin talvehtineella Levin golfkentällä.

Toukokuun viimeisenä lauantaina 28.5. kävi rangella melkoinen kuhina, sillä paikalliset junnut tulivat tutustumaan golfseuran lasten ja nuorten kesäohjelmaan, nimittäin seuran junioritoimikunnan käynnistämään Junnugolf-toimintaan.

junnut 2

– Tänä kesänä junnut treenaavat meidän golfkoulussa kerran viikossa tiistaisin klo 17–18 ja golfkoulun ensimmäinen kokoontuminen pidetään 7.6. Golfkoulu on osallistujille ilmainen, ja mailat saa meiltä golfklubilta lainaan, omia varusteita ei siis tarvita, ainoastaan säänmukainen vaatetus ja reipas mieli, kertoo junioriohjaaja Olli Yli-Suvanto.

Junioripelaajia ohjaa myös Jaana Karhila, joka kertoo, että yksi tavoite kesän aikana on se, että osallistuja  saa green card -pätevyyden. Normaalisti se hankitaan erillisellä kurssilla, mutta kesän ohjauksen aikaan lapset oppivat käytännössä samat asiat, ohjaajat päättävät sitten, kuka on jo riittävän pitkällä harrastuksessa, että green card -pätevyys ja kenttäsäännöt sekä golfetiketti ovat hallinnassa.

Lasten golftapahtumaan ilmaantui paikalle yli kaksikymmentä innokasta jo lajia harrastavaa tai sitten vasta kesän ohjelmiaan suunnittelevaa paikallista tenavaa. Nuorimmaisen tittelin kaappasi Ilmo Uusi-Illikainen, jolla on ikää äitinsä mukaan ”viittä vaille 4 vee”. Nuorukainen löi tomerasti rangella muutaman kerran ja sitten karjaisi, että makkaraa. Siinä ne olivatkin päivän tärkeimmät tiivistettynä eli ihan hauskinta.

junnut

 

Leirille heinäkuussa

Jos lasten golftutustumisessa pidettiin hauskaa rangella, makkaraa syöden ja tarkkuusgolfia pelaten, on tiedossa vielä lystimpää heinäkuussa.

Lasten golfleiri järjestetään Levi Golfilla 12.–13.7. Leirikeskuksena toimii Draivin Klubirakennus, jonka yläkerrassa yövytään. Ohjelmasta ei puutu hauskuus, varmaan siellä ajellaan jopa golfkärryillä ja tietysti pelataan ja harjoitellaan swingejä.

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 12 ensimmäistä. Ilmoittautumiset tehdään sähköpostilla Jaana Karhilalle suoraan (jaana.karhila@levi.fi). Lisätietoja löytyy myös Levi Golfin nettisivulta Junioritoiminta-osiosta.

Jaspis Toivonen

 

www.levigolf.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas