Levinyt!
 

Kittilän perinteiset kesämarkkinat heinäkuussa

08.06.2022

1600-luvulla alkanut perinne jatkuu

Kittilän perinteiset kesämarkkinat järjestetään tänä vuonna Kittilän kirkonkylällä, tapahtuma-alueena on kylän raitti Valtatien varrella. Tapahtuma alkaa perjantaina 8.7. ja kestää sunnuntaille 10.7. saakka.

Myyntikojuja tulee kadun varteen ja monenlaista ohjelmaa on luvassa kesäiseen viikonloppuun. Lauantaina ja sunnuntaina on luvassa musiikkia, esityksiä ja karaokea Liikenarikan pihalla, Kittilän torilla ja myös kirkonkylän liikkeissä.

Ostoksia voi tehdä markkina-alueella perjantaista sunnuntaihin. Myös Kittilän kauppiailla on kesämarkkinat – lukuisia tarjouksia ja tapahtumia on luvassa kirkonkylän liikkeissä. Kittilän perinteisten kesämarkkinoiden järjestämisestä vastaa Kittilän Yrittäjät ry yhteistyössä Kittilän kunnan ja muiden toimijoiden kanssa.

Kittilän perinteiset kesämarkkinat pidetään kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen. Markkinat on järjestetty jo 1600-luvulta lähtien.

Lisää tietoa markkinoista on luvassa kotitalouksiin jaettavassa markkinaesitteessä sekä sivuilla www.kittilanyrittajat.fi

Paikalliset toimijat voivat tulla myymään tai esittelemään tuotteitaan, ja taiteelle ja käsityölle voi tiedustella näyttelytilaa.

Tiedustelut Kittilän Yrittäjiltä / Sanna Ruotsala, puhelin 0400 225 227.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas