Levinyt!
 

Levin junnugolfiin vauhtia

27.04.2022

Jaana Karhila luotsaamaan

Suomalainen alppihiihtoväki sekä paikalliset leviläiset tuntevat Jaana Karhilan entuudestaan parhaiten Levin rinnelajeista, sillä hän on kuulunut pitkään Levin hiihtokoulun vahvuuteen sekä on tunnettu erilaisista toimitsijatehtävistä täällä järjestetyissä alppikisoissa, seuratasolta aina maailmancupiin ja porttituomarin hommista aina kilpailujohtajan tehtäviin. Alppisuksilla hän ei ole suihkinut yksin kotimaassa, vaan on reissannut myös kansainvälisissä alppikisatehtävissä.

jaana karhila

Mutta sitä ei ehkä monikaan tiennyt, että Karhila on vetänyt Helsingin Golfklubin Talin golfkentällä juniorien golfia jo yli 30 vuotta. Alkavalla Levin pelikaudella tämä rautainen urheiluammattilainen antaa panoksensa nyt Levin junnujen toimintaan.

Tänä vuonna golfseura Levi Golf ry:n junioritoimikuntaan kuuluvat Jaana Karhilan lisäksi seuran puheenjohtaja Jarkko Kantola, Olli Yli-Suvanto, Matias Suomela ja Heli Herrala.

– Meillä on tänä kesänä kunnianhimoinen tavoite saada kaksitoista uutta aktiivista junioria mukaan seuratoimintaan, pelaamaan ja treenaamaan, harrastamaan yhdessä ja etenemään kisoihin asti, mikä on olennainen osa pelikulttuuria. Junnut treenaavat kerran viikossa ja kesän kohokohta on varmasti 12.–13.7. pidettävä junnujen oma leiri Drivella. Vuosi sitten pidettiin ensimmäinen junnuleiri ja se oli ainakin menestys, sanoo Jaana Karhila.

 

Kaikkea kivaa yhdessä

Junnujen kesä laitetaan käyntiin yhteisellä tapahtumalla 28.5. klo 12–15 Drivella, ja silloin kannattaa olla paikan päällä kuulemassa, mitä kaikkea kivaa juniorigolf pitää sisällään. Lapset vanhempineen ovat tervetulleita. Aloitustapahtumassa on tarjolla makkaraa ja hauskaa seuraa, vähän varmasti jo treenataankin eikä homma maksa mitään, sinne on vapaa pääsy. Alaikärajaa ei ole tiukasti laitettu, jopa alle 6-vuotiaat sopivat joukkoon, kannattaakin tulla siis kuulemaan, mitä kaikkea on tarjolla.

Silloin myös selviää, milloin kesällä on juniorien viikoittainen treenipäivä eli oma golfkoulu

– Kesän aikana sitten pelataan lyhyitä ja pitempiä kierroksia, harjoitellaan lyöntejä, opetellaan sääntöjä ja elämistä golfkentällä sekä ajellaan tietysti vähän golfautoillakin, sehän on aina hauskaa, lupaa Karhila.

 

Junnuille melkein ilmainen harrastus

Jäsenmaksu on juniorijäsenelle10 e/vuosi eikä junioreilta peritä liittymismaksua (jäsen ei ole enää juniori sinä vuonna, jolloin täyttää 22 vuotta).

Kuntalaisena alle 18-vuotiaat juniorit maksavat pelikierroksesta kentällä 5 euroa/kerta. Rangealueella ovat puolestaan mailat ja pallot ilmaisia silloin, kun caddiemasterin toimisto on avoinna. Junnujen tapaamiset ovat myös ilmaisia.

 

Jaspis Toivonen

 

Golfseuran asioita kannattaa tutkia seuran omista sivuilta: www.levigolf.fi ja seura tiedottaa myös

facebookissa eli facebook.com/levigolf

Kittilän kunnan sivuilta tietoa kuntalaisten maksuista:
https://kittila.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/golf

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas