Levinyt!
 

Old Mates palvelee nyt kahdessa kerroksessa

20.04.2022

Vilkas ja yllätyksellinen sesonki

Old Matesin keittiöstä leijailee taivaallinen tuoksu, kun keittiöpäällikkö Toni Wollsten valmistaa chili-valkosipuliöljyssä grillattuja jättiravunpyrstöjä pikkelöidyn salaatin kera. Keittiön luukun toisella puolella ravintolapäällikkö Laura Jussila virnistää, että tiski on hyvä paikka henkilökunnan hengailla, sillä hyvällä tuurilla keittiöstä saattaa saada maistelupaloja.

Kuluneella kaudella brittipubin henkilökunta ei ole juuri ehtinyt hengailemaan, sillä sesonki on ollut vilkas. 

– Avasimme pitkän tauon ja remontin jälkeen 18. helmikuuta, ja asiakkaat ovat olleet onnellisia, kun Old Mates on jälleen avoinna. Tämä sesonki on ollut hyvä, mutta toisaalta yllätyksellinen, kun esimerkiksi yleensä viikko 14 on ollut sesongin kovin, mutta nyt viikko 11 olikin yllättäen kiireisin. Suomalaista ja ulkomaalaista bilekansaa oli silloin paljon liikkeellä, kertoo Old Matesin ja Ihkun omistavan Tunturiviihteen palveluksessa pitkään työskennellyt Jussila.

 oldmates

 

Brittiruokaa suomalaisella twistillä

Sen lisäksi, että Keskuskujalla sijaitsevaan brittipubiin on helppo poiketa, sen vahvuus on myös hyvä palvelu.

– Meillä on hyvä henkilökunta, ja asiakkaat tykkäävät meistä. Haluamme, että asiakkaat tulevat ja lähtevät hyvillä mielin. Jokaista moikataan tullessa ja mennessä. Olemme myös laajentaneet palveluamme niin, että tarjoilemme pöytiin kiiretilanteen salliessa ja sitä on kiitelty.

Hyvää palautetta on saanut myös Old Matesin uudistettu ruokalista. Pubin ruokamyynti on moninkertaistunut.

– Meillä oli brittityyppinen lista ennenkin, mutta Tampereen Old Matesin keittiöpäällikkö Mikko Muhonen muokkasi sitä hieman värikkäämmäksi. Lisäksi Levillä annoksissa näkyy keittiöpäällikkömme Toni Wollstenin hieno kädenjälki. Scampiannos, fish and chips, talon toastit ja burgerit ovat erittäin suosittuja.

All day breakfast eli koko päivän tarjolla oleva aamupala sopii hyvin Levin meininkiin.

– Se tarjoillaan suomalaisella twistillä eli mukana on salaattia, jota ei ole perinteisessä englantilaisessa aamiaisessa ja jota brittiläinen tiskijukkamme hieman kritisoikin, Jussila nauraa.

Old Mates ei ole varsinainen ruokaravintola, vaan baari, joka tarjoaa ruokaa. Ruokapuoli halutaan pitää rentona, pöytävarauksia ei oteta vastaan, tilaukset tehdään tiskiltä ja syödä saa ylä- ja alakerrassa.

 

Stand up siirtyi Ihkusta Old Matesiin

Elokuussa vesivahingon vuoksi aloitetun remontin yhteydessä Old Matesissa tehtiin muutoksia, joista näkyvin on se, että alakerrassa sijainneen yökerho Frendin tilalle tehtiin toinen kerros pubia. Siellä on nyt kaksi isoa screeniä urheilun katsomista varten sekä esiintymislava bändeille ja koomikoille.

– Meillä näkyy perinteiseen tapaan kaikki tärkeimmät urheilukanavat. Stand up -esitykset olivat ennen Ihkussa ja nyt ne on siirretty Old Matesin alakertaan. Pubimeininki on rauhallisempaa ja esiintyjät ovat tykänneet siitä.

Old Mates sulkee ovensa vapun jälkeen ja palvelee jälleen kesäkuun alusta lähtien. Kesän kynnyksellä Laura Jussila luovuttaa ravintolapäällikön pestinsä vuoropäällikkö Kari Vihavaiselle.

– Työyhteisöä tulee ikävä, sillä työkaverit ovat parhaita, ja meistä työntekijöistä pidetään niin hyvää huolta. Mutta en lähde kokonaan pois, vaan auttelen täällä osa-aikaisena jatkossakin. 

Virpi Kallio

www.oldmates.fi/levi

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023