Levinyt!
 

Hierojat Kari ja Pirjo kohti uusia haasteita, koti ja sydän pysyvät Levillä

02.04.2015

Työtarjous, josta ei voinut kieltäytyä.
Hieronta kuuluu monen lomalaisen ohjelmaan ja on tehokas tapa saada kireät lihakset rennoiksi. Moni Levillä lomaillut on käynyt rentouttamassa lihaksiaan Karin ja Pirjon hieronnassa Hotelli K5:ssä. Pariskunta pistää kuitenkin huhtikuun lopussa pillit pussiin ja kiittää asiakkaitaan sekä yhteistyökumppaneitaan menneistä vuosista.

 Kari_Pirjo

Uusi työ Ruskeasuolla.
- Sain vastikään Sairaala Ortonilta Helsingistä työtarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Pääsen tekemään yhteistyötä ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Pekka Ylisen kanssa lihasperäisten lantion vinoumien oikaisussa ennen leikkausta. Olen jo aikaisemmin työskennellyt Adenovan Lääkärikeskuksessa Espoossa Levin hierontapisteen ohessa, sanoo Kari Issakainen.
Kari tuli Leville Espoosta vuonna 1999 valmentamaan Arctic Cat -teamin moottorikelkkailijoita. Hänellä oli taustalla 20 vuoden valmennuskokemus motocrossissa sekä hierojan ammatti. Viisivuotinen valmennusprojekti toi kelkkailijoille menestystä, ja Kari juuttui Leville. Valmentamisen ohessa tehdystä hieronnasta tuli päätyö, jonka mukana säilyi myös kuntovalmennus.
Issakainen tutustui Alpo Rajasalon opissa lantion oikomiseen Ikaalisissa 10 vuotta sitten, opiskeli tekniikat ja on sittemmin oikonut kymmenisen tuhatta lantion vinoumaa. Kari sanoo, että selkävaivoissa hoidetaan usein oiretta, eikä ymmärretä ihmisen kokonaisuutta. Miehen taidot ovat kiirineet myös maailmalle, ja jopa Ranskasta on matkustettu Karin luokse Leville.
- Lantion oikaisuhoitoja ei tee Suomessa kovin moni. Töitä on ollut sesonkina mukavasti, ja hiljaisina aikoina olen käynyt Adenovassa työkeikoilla. Myös Levillä asiakkaat ovat painottuneet pääkaupunkiseudulta tuleviin.

Levillä hyvä asua ja harrastaa.
Pirjo Karlsson on syntyperäinen kittiläläinen ja kotoisin Kelontekemästä. Hän asui välillä 27 vuotta Ruotsissa Göteborgin seudulla ja opiskeli siellä hierojaksi. Vuonna 2002 elämänmuutos toi hänet takaisin kotikonnuille ja Leville, josta hän löysi Karin viisi vuotta myöhemmin, ja he alkoivat tarjota hierontaa asiakkaille yhteistuumin.
Pari viime vuotta Pirjo on vähentänyt hierontatöitään ja ottanut muuta tilalle. Kun Karin työkuviot muuttuvat, Pirjon ja Karin hieronta loppuu. Silti pariskunta aikoo edelleen pysyä Levillä, jossa on hyvät mahdollisuudet rakkaille luonto- ja moottoriurheiluharrastuksille.

Kiitokset.
- Levillä on kotoinen olo asua, ja täällä elää yhteisö, jossa on yhteenkuuluvuuden tunne, joten mihinpä me täältä lähtisimme. Kiitokset Virmavirkuille mukavista aamuista yhdessä lumitöiden parissa ja kittiläläisille kollegoille hyvää kevään loppua ja paljon asiakkaita, pariskunta toivottaa.
- Hotelli K5:n henkilökunnalle lämmin kiitos ystävällisestä yhteistyöstä, Maria Astrénille ymmärryksestä ja Niiles-Jouni Aikiolle kiitos värikkäistä tarinoista, poroerotuksessa tavataan taas.
(Timo Koivisto)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas