Levinyt!
 

Uutta voimaa Break Sokos Hotel Levin johtoon

16.03.2022

Ennätykset menossa rikki

Break Sokos Hotel Levi avautui lokakuussa 2008. Sijainti on loistava, ihan Levin ytimessä, jossa kaikki on lähellä, niin palvelut kuin ulkoilumahdollisuudetkin. Majoitustilaa on yhteensä 202 huoneessa, jotka sijaitsevat kolmessa toriaukean ympärillä olevassa rakennuksessa, sekä lisäksi on a´la carte ravintola Kiisa ja Coffee House.

–  On ihana työskennellä hotellissa asiakaspalvelun ja onnellistamisen parissa. Tämä on tiimityötä parhaimmillaan! Meillä on menossa myynnillisesti aivan huikea maaliskuu, sillä tulossa on mahdollisesti paras myynti ikinä. Joulu-tammikuussa tuskailtiin vielä ravintolarajoitusten kanssa, ja oli hieman jännittävää rekrytoida väkeä töihin, kun ei oikein tiennyt, millainen kausi on tulossa, sanoo vuoden alusta hotellinjohtajana aloittanut Hilkka Lehtinen.

Hilkka, Hilu, Lehtinen muutti perheensä kanssa Leville viime toukokuussa, jolloin hän aloitti hotellipäällikkönä Break Sokos Hotel Levillä.

Lehtinen on ollut hotellialalla vuodesta 1999 lähtien ja työkokemusta hän on kerännyt monesta paikasta eri puolilta maailmaa, jonne hän singahti Nokialta jo reilusti alle parikymppisenä stipendiaattina ja aupairina. Ensimmäinen hotelli, missä Hilkka työskenteli, sijaitsi Lontoossa, ja siinä oli 1600 huonetta. Vastapainoksi Lontoon jälkeen hän oli töissä mm. pienissä 30 huoneen hotelleissa Keski-Euroopassa. Rautaista ammattitaitoa on kertynyt lisää myös muun muassa Helsingistä Original Sokos Hotel Vaakunasta ja Marski by Scandic hotellista.

Break

Break Sokos Hotel Levin johtotiimiläiset samassa potretissa, vasemmalta ravintolapäällikkö Jani Mantere, hotellipäällikkö Sanna Tietäväinen, keittiöpäällikkö Tiina Pelttari ja hotellinjohtaja Hilkka Hilu Lehtinen. – Meitä saa tulla tervehtimään ja tutustumaan, ja vinkkinä työnetsijöille, että meillä rekrytoidaan parhaillaan niin vakituista kuin kesätyövoimaakin, kannattaa olla yhteyksissä, erilaisia tehtäviä on tarjolla!

 

– Tämä on ihan unelma-ala ja maailman paras työ! Hotellissa tehdään yhdessä tiiminä töitä vieraiden viihtymisen eteen ja työssä on hauska tavata eri puolilta maailmaa tulevia ihmisiä. Täällä pohjoisessa korostuu se, että ollaan lomakeskuksessa, tämä on kohde, jossa ollaan rennosti ja hyvällä tuulella ollaan sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla. Break by Sokos Hotels -brändi antaa meille luvan olla välittömiä, yllättää asiakkaita ja pitää yllä energistä, hyvää tuulta.

Hilkka Lehtinen kertoo, että Lappiin muuttaminen oli mielessä pitkään, sillä pariskunta tykkää ulkoilusta ja kaikesta luontoon liittyvästä harrastamisesta ympäri vuoden. Onpa Lehtinen pätevöitynyt hiihdonopettajaksikin.

– Kyllä sitä monta kertaa unelmoitiin, kun palattiin vaellusreissuilta kotiin, että tänne pitäisi muuttaa pysyvästi. Onneksi myös miehen työ antoi periksi ja kodin muutto mahdollistui, sillä hän voi tehdä täältä etänä it-alan töitä. Täällä pohjoisessa on ihmisen hyvä elää.

 

Lapin kaipuu toi hotellipäällikönkin Leville

Maaliskuun alussa aloitti Break Sokos Hotel Levin hotellipäällikkönä Sanna Tietäväinen, joka riemuitsee siitä, että pääsee töihin operatiiviselle puolelle ja asumaan Lappiin kunnolla. Tietäväinen toki tuntee tämän talon oikein hyvin, sillä hän on seurannut Oulusta käsin Arinan revenue managerin toimessaan tarkasti Levin myynti- ja tunnuslukuja pari viime vuotta, ja yli 10 vuotta omaan työnkuvaan on kuulunut revenue managementia, myynnin johtamista ja markkinointiakin, lähinnä liiketoimintaa tukevia toimistohommia siis.

– Nyt pääsee luovuus irti ja tykkään kehittää asioita. Hotelliala on kaikista hienoin ala, kun ydintehtävänä on ilahduttaa asiakkaita ja tehdä vieraille elämyksiä. Lisäksi tänne on ihana tulla pysyvästi, sillä omassa sydämessä on pitkään ollut sellainen pohjoisen kaipuu.

Sanna Tietäväinen aloitti oman hotellialan työuransa Norjan Nordkappista vuonna 1999. Levillä hän on ollut myös reilun vuoden Hullun Poron myynnissä töissä, kunnes sai hyvän tarjouksen edelliseltä työnantajalta ja palasi takaisin Helsinkiin.

– Tulin Leville intoa puhkuen, kun on paljon tuttua, mutta paljon on uuttakin. Lisäksi olen kiitollinen miehelleni, joka jäi vielä tyttären kanssa Oulun kotiin loppukevääksi, he muuttavat tänne sitten koulun päätyttyä. Puoliso on sprinkerialan asiantuntijatehtävissä, jonka työ ei ole paikasta kiinni ja voi tehdä etätyötä.

Tietäväinen arvostaa Osuuskauppa Arinaa ja S-Ryhmää työnantajana, joka huolehti omasta väestään pandemian iskettyä ja mara-puolen joutuessa sulkemaan yksiköitään. Sillä kaikki majoitus- ja ravintolapuolen työntekijät saivat halutessaan töitä kaupan puolelta, osa sinne jäi ja osa on palannut entisiin töihin.

– Break Sokos Hotel Levi on avoinna ympäri vuoden ja meille ovat todella tärkeä ryhmä asiakasomistajamme. Majoituksesta esimerkiksi tarjoamme ympäri vuoden 25 prosentin alennuksen, samoin on ravintoloissa tarjouksia etukorttilaisille.

 

Palkintoja ropisi Leville

Sokos Hotels -ketju palkitsi viime vuoden parhaat hotellit, niissä työskentelevät onnellistajat ja heidän työnsä mahdollistajat 9.3.2022. Sokos Hotels -ketjun pohjoisin yksikkö, Break Sokos Hotel Levi oli palkittujen joukossa.

Levin hotellijohtaja Hilkka Lehtinen keräsi palkitsemistilaisuudesta mukaansa jopa kolme pystiä, joissa kaikissa asiakastyytyväisyys oli kaiken keskiössä.

Break Sokos Hotel Levi palkittiin Break Sokos Hotels -konseptin parhaasta Mystery Shopping -tuloksesta sekä parhaasta Break-hotellikonseptin NPS-tuloksesta. Break Sokos Hotel Levin Pekka Myllylä ansaitsi itselleen tittelin yhtenä vuoden 2021 onnellistajista.

 

Jaspis Toivonen

 

PS. työtä tarjolla, seuraa linkkiä
Töihin Break Sokos Hotel Leville?

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023