Levinyt!
 

Yhdessä vahvempina osoitteessa www.levi.fi

23.02.2022

Levin alueen verkkosivualustat www.levi.fi sekä www.levi.ski ovat yhdistyneet yhdeksi verkkosivualustaksi. Jatkossa Levin matkailijat löytävät kaiken tarvitsemansa yhdeltä alustalta www.levi.fi

Visit Levistä kerrotaan, että yhdistyminen on tehty asiakaspalautteiden, käyttäjähaastattelujen sekä palvelumuotoilun perusteella. Yksi alusta selkeyttää alueen palveluita sekä helpottaa asiakasta löytämään tarvitsemansa, kaikki yhdestä osoitteesta.

Verkkosivusto on tänä päivänä yrityksen tärkein markkinointi- ja myyntikanava. Uudelta, yhtenäiseltä www.levi.fi -sivustolta asiakas löytää kaiken hiihtokeskuksen ja ravintoloiden toimintaan liittyvän ajankohtaisen infon sekä palveluiden ja tuotteiden ostamismahdollisuuden nopeasti ja sujuvasti.

Ihan kaikkea tietoa matkailualueesta ei sivustolla silti ole, sillä edellytyksenä sivuilla esiintymisestä on kuuluminen Visit Levin yhteismarkkinointiin. Joten, jos etsimääsi yritystä ei sivustolla näy, googleta hakusi.

Hiihtokeskuksen ympärivuotisten palveluiden lisäksi asiakkaat löytävät kaiken muun alueen palvelutarjonnan ja mielenkiintoiset tapahtumat yhdestä ja ainoasta osoitteesta.

Sivustoa kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen ja sisäisen palautteen perusteella.

Levin hiihtokeskuksen sekä Visit Levin sosiaalisen median kanavat pysyvät ennallaan omina kanavinaan.

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023