Levinyt!
 

Kesätöihin kultakaivokselle

16.02.2022

Agnico Eagle Finland palkkaa 70 kesätyöntekijää

Agnico Eagle Finland palkkaa ensi kesäksi noin 70 kesätyöntekijää ja työharjoittelijaa. Kesätöitä on tarjolla rikastamolla, kaivososastolla, kunnossapidossa, ICT-tiimissä, ympäristöosastolla ja hallinnossa (HR, taloushallinto ja viestintä) sekä alueellisessa malminetsinnässä.

Osa kesätöistä alkaa jo toukokuussa ja kestää elo- tai syyskuun loppuun. Kaikki kesätyöntekijät saavat perusteellisen perehdytyksen yhtiön turvallisuuskäytäntöihin ja omaan työtehtäväänsä.

– On tärkeää tarjota tulevaisuuden osaajille mahdollisuus harjoitella oman alansa töitä ja tutustua yritykseemme. Monille on kesätyön kautta poikinut myös pidempikestoisia uramahdollisuuksia Agnicolla. Toisaalta opiskelijat ja nuoret tuovat uusia näkökulmia tekemiseemme ja toimintamme kehittämiseen, sanoo Kittilän kaivoksen henkilöstöpäällikkö Emma Sorjonen.

Työpaikkoja haetaan Agnico Eaglen rekrytointisivun kautta ja haku päättyy 20. helmikuuta.

Uramahdollisuuksiin voi tutustua verkkosivujemme kautta osoitteessa https://agnicoeagle.fi/fi/urat/

Lisätietoja harjoitteluista antaa henkilöstöpäällikkö Emma Sorjonen

(emma.sorjonen@agnicoeagle.com)

 

Mikä yhtiö?

Agnico Eagle Finland on Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö, joka operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa sekäa muualla Pohjoismaissa.

Vuotuinen tuotanto on noin 7 500 kiloa kultaa.

Kaivos työllistää 500 omaa ja noin 600 urakoitsijayritysten työntekijää. Yli 50 % omista työntekijöistä on Kittilästä ja noin 90 % Lapista.

Kaivoksen tämänhetkiset tuotantosuunnitelmat ulottuvat 2030-luvun puoliväliin.

Parhaillaan kaivoksella toteutetaan laajaa investointiohjelmaa, johon kuuluu mm. 1044 metrin syvyyteen ulottuva kaivoskuilu, rikastamon laajennus ja ympäristörakentamisen hankkeita.

Lisäksi kaivoksella investoidaan tutkimukseen ja kehitykseen tavoitteena huipputeknologiaa hyödyntävä turvallinen ja ympäristöystävällinen kaivos tuleville kaivosalan ammattilaisille.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023