Levinyt!
 

Steve Van De Brande jätti suklaatehtaan ja lähti Viivin kanssa lasersotaan

02.04.2015

Lasersota tarjoaa päivän adrenaliiniannoksen.
Levin aktiviteettitarjonta alkaa jo kilometrejä ennen Leville rantautumista. Tällä kaudella Immelkartanon naapuriin noussutta Winter Laser Worldia ei kannata ohittaa, siellä innostuu paatuneempikin adrenaliininarkkari.

Laserpelaaja


Talvinen seikkailupuisto luo tunnelmalliset puitteet hauskalle ryhmärevittelylle, Lasersota sopii jokaiselle vauvasta vaariin ja on omiaan tiimihengen luomisessa oli kyseessä sitten perhe tai pariskunta, työ- tai polttariporukka. Yksin tai kaksinkin saa saapua, mutta joukossa hauskuus tiivistyy.
Kun ulkona sataa lunta eikä laskeminen tai hiihto huvita, lasertaisto on mainio ulkoilma-aktiviteetti. Lajin sääriippumattomuus on iso plussa. Kova pakkanen, pieni sade tai hämäryys tuo vain tervetullutta haastetta pelikentälle. Tässä pyssylajissa eivät myöskään luodit lennä eikä kipua tunneta, peli on pelkkää liikunnallista hauskanpitoa, jossa saa jäsenet vetreiksi ja halutessaan hien pintaan.

Yhteishenki kasvaa pelikentällä.
Ulkolasersota on noussut hitiksi monessa Etelä-Suomen kaupungissa, mutta harvoin sitä pääsee pelaamaan lumikinoksissa. Lajin rantautti Leville Viivi Autio, joka pyörittää Winter Laser Worldia yhdessä belgialaisen miesystävänsä Steve Van De Branden kanssa. Alku ei ole ollut ihan ruusuilla tanssimista, mutta Levin kohde on yrityksen neljäs, joten keltanokkana ei Viivi lasermaailman perustamiseen lähtenyt. Kevät on tuonut enemmän asiakasvirtaa ja perusteellinen markkinointi alkaa vihdoin tuottaa hedelmää.
Viivillä ja Stevellä on ammattitaidon ja palavan intohimon lisäksi vankka usko tuotteeseensa ja asiakkaiden mahtava palaute on vahvistanut uskoa; kukaan ei ole vielä lähtenyt tyytymättömänä. Pelien tiimellyksessä näkee, miten ihmiset löytävät uusia puolia toisistaan ja kasvattavat yhteishenkeään. Usea on innostunut heti ensimmäisestä kerrasta ja palannut uudelle kierrokselle.
Makeistehtailijasta lasersotamieheksi.

Laser_Steve_Viivi
Steve rakastui Lappiin jo ensimmäisellä vierailullaan viisi vuotta sitten ja palasi vuosittain moottorikelkkareissuille, kunnes alkoi tekemään myös satunnaisia keikkatöitä safarioppaana Rovaniemellä. Päätyökseen Steve toimi avainasiakaspäällikkönä kuuluisassa Ferrero-suklaayrityksessä ja toiselta ammatiltaan hän on palomies. Porvoolainen Viivi on puolestaan toiminut elämys- ja tapahtuma-alalla jo 10 vuotta.
Viivi ja Steve tapasivat toisensa viime kaudella sesonkitöissä Rovaniemellä, jossa Steve työskenteli moottorikelkkasafarioppaana ja Viivi kohdekoordinaattorina. Vuoden aikana Belgian ja Suomen välinen lentoliikenne oli ahkerassa käytössä, ja Eurooppaakin käytiin yhdessä koluamassa.
Syksyllä Steve jätti työnsä Belgiassa, nappasi Shenzi-koiransa mukaan ja tuli Viivin kanssa Leville pyörittämään lasermaailmaa. Nyt yhdessä on kolattu tonneittain lunta, pelätty yrityksen tulevaisuutta, koettu onnistumisen hetkiä asiakkaiden parissa, naurettu ja itketty.
(Maria Mäenpää)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas