Levinyt!
 

Uusi jooga- ja pilatesstudio avaa Levillä helmikuussa

19.01.2022

Pilatesta, shiatsua, joogaa

Leville avataan uusi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin studio Levi Move & Flow entisen kampaamon ja Tavi´s Placen tiloihin osoitteeseen Leviraitti 13.

Studion perustivat yrittäjät Essi Siitari ja Maija Romu, jotka haluavat tarjota Leville erilaisia hyvinvointipalveluita sekä pienryhmissä että yksilöhoitoina. Palveluihin ovat lämpimästi tervetulleita niin paikalliset kuin matkailijatkin.

Essi Siitari ohjaa lempeää joogaa, sointukylpyjä sekä erilaisia hyvinvoinnin työpajoja ja tekee shiatsuhierontaa. Essi on joogaopettaja, sointukylpyohjaaja ja shiatsuhoitaja, joka pyörittää omaa joogastudiota myös Lappeenrannassa.

Maija Romu puolestaan ohjaa PhysioPilates-ryhmiä, sekä kehonhuolto-tunteja. Hän on koulutukseltaan fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja, joka on työskennellyt yksityisellä puolella fysioterapeuttina pääosin Seinäjoella.

 

Pienryhmissä ajan hengessä

– Tilan koko itsessään rajaa jo osallistujamäärää, mutta se sopii meidän toimintaan ja myös korona-aikaan. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat jokaiselle osallistujalle yksilöllistä ohjausta tarvittaessa sekä rauhallisen tunnelman. Lisäksi haluamme tarjota mahdollisuuden yksityistunteihin niin yrityksille kuin kaveriporukoille, yrittäjät kertovat.

Levi Move & Flown tunnit alkavat pyöriä helmikuussa remontin valmistuessa.

Etukäteen voi tutustua tilaan, toimijoihin ja tunteihin tarkemmin Facebook-sivuilla, ja sieltä voi myös varata tunteja tai yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla.

 

https://www.facebook.com/LeviMoveFlow

levimoveflow@gmail.com

Essi Siitari: https://yinwithessi.fi/

Maija Romu: https://www.maijafitness.com/

 


 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023