Levinyt!
 

Särestön kamarikonserttien juhlavuosi muuttui rajusti

19.01.2022

Konserttikalenteri uusiksi

30-vuotisjuhlaansa viettävä Särestön kamarikonsertit ry joutui taas muuttamaan suunnitelmiaan ja järjestämään juhlakonserttien kalenterin uudelleen uuden korona-aallon vuoksi.

Torstaiksi 30.12. Kittilän kirkkoon suunniteltu Särestön Kamarikonserttien 30-vuotisjuhlakonsertti siirtyy pääsiäiseen. Konsertti järjestetään sunnuntaina 17.4.2022 klo 19 Kittilän kirkossa. Konsertissa esiintyvät baritoni Jorma Hynninen ja Risto Lauriala, urut & piano.

Pianisti Paavali Jumppasen konsertti su 9.1.Kulttuuritalo Korundissa Rovaniemellä siirtyi vuodella eteenpäin. Muistoja Särestöstä -konsertti järjestetään su 8.1.2023 ja se toteutetaan yhteistyössä Lapin musiikkiopiston kanssa.

Tammikuulle suunnitellut viulisti Viktoria Mullovan ja sellisti Matthew Barleyn tähtikonsertit Kuusamotalossa ja Kittilän kirkossa siirtyvät koronatilanteen vuoksi. Konsertit järjestetään tammikuussa 2023.

Ylläkselle suunniteltu Valoa kaamokseen -konsertti siirtyy ja se järjestetään Pyhän Laurin kappelissa sunnuntaina 24.4.2022 klo 15. Konserttia tähdittävät Réka Szilvay, viulu, ja Heini Kärkkäinen, piano. Konsertissa kuullaan Jean Sibeliuksen ja Edvard Griegin musiikkia.

Joulun alla Muonion yläkoululle ja Galleria Raekallioon suunnitellut Tunturi soi -konsertit siirtyvät nyt syyskuulle. Ralf Gothóni, Hagai Shaham, Suzan Saber ja Lauri Angervo esiintyvät keskiviikkona 14.9.2022 klo 19 Galleria Raekalliossa, Pöntsössä, ja torstaina 15.9.2022 klo 19 Olos Polar Centerissä.

 

http://www.sarestokons.org

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023