Levinyt!
 

Levi Ski Club juhlisti 30-vuotispäiväänsä

16.12.2021

Seuran junnut ja konkarit juhlahumussa

Kolmekymppisen lumilajiseura Levi Ski Clubin leikkimielistä juhlakilpailua vietettiin lauantaina 4. joulukuuta. Hyisestä säästä huolimatta tunnelma oli iloinen ja lämmin.

– Juhlakilpailu onnistui tosi hienosti, ja vaikka ennakkoilmoittautuneita karsiutui paljon kylmän sään vuoksi, saimme rinteestä uusia osallistujia tilalle. Jopa hieman yllätyimme, kun niin paljon väkeä osallistui, iloitsee pitkään seuran puheenjohtajana toiminut, nykyinen hallituksen jäsen Johanna Erkkilä.

skiclublasku

Seuran rahastonhoitaja ja freeride-toiminnasta vastaava Sirpa Kangas nyökyttelee vieressä.

– Oli myös aivan mahtavaa, kun paikalle tuli seuran vanhoja laskijoita, kuten Antti-Pekka Auvinen sekä isänsä, seuran ensimmäinen puheenjohtaja Hannu Auvinen, Kangas toteaa.

Juhlahumussa nähtiin myös muita seuran toiminnassa mukana olleita konkareita, kuten muun muassa Esa Kaitala, Jouni Palosaari ja Martti Karusaari. Heidän ja monien muiden Levi Ski Clubin aktiivien muisteloita voi lukea netistä seuran sivuilta www.leviskiclub.fi/30v.

 

Paikalliset yritykset mukana tukemassa

Juhlapäivänä eturinteellä kisattiin pilke silmäkulmassa, vaikka pakkanen paukkui. Tarkkuuslaskussa osallistujien kahden laskukierroksen tuli olla ajallisesti mahdollisimman lähellä toisiaan, ja tarkkuuspituushypyssä puolestaan oli tavoitteena kaksi mahdollisimman samanmittaista hyppyä.

Juhlailta huipentui eturinteen valojen sammuttua Levi Ski Clubin kilpailunjohtaja Jaana Karhila-Räsäsen johdolla seuran pienempien jäsenten komeaan lamppulaskuun sekä Levi Ski Resortin tarjoamaan ilotulitukseen.

– Levi Ski Resortin ohella alueen lukuisat yritykset lähtivät mahtavasti mukaan tähän tapahtumaan, ja saimme runsaasti palkintoja arvontaan. Kiitos kaikille tukijoille, Erkkilä ja Kangas kiittelevät.

 

Liikunta ja yhdessä tekeminen elintärkeää lasten hyvinvoinnille

Levi Ski Clubin lajiryhmiin kuuluu noin 70 jäsentä Sirkan alueelta, joten seura on varsin iso toimija lasten ja nuorten liikuttamisessa. Seuran toiveena on saada myös kittiläläisiä lapsia lumilajien pariin.

– Haaveenamme on saada bussiyhteys Kittilän ja Levin välille. Se palvelisi myös Kittilässä asuvia nuoria alppikoululaisia. Tämä olisi toteutettava tukivaroin, Erkkilä ja Kangas pohtivat.

Naiset pitävät seuran toimintaa erittäin tärkeänä ja iloitsevat myös Kittilän kunnan panoksesta.

sc palkinnot

– Asumme tunturikeskuksessa ja upeiden olosuhteiden äärellä, ja tuntuu tärkeältä tuoda paikallisia lapsia lumilajien pariin. On huikeaa nähdä, kuinka lapset nauttivat harrastuksesta ja kehittyvät siinä. Kittilän kunta tarjoaa meille salivuoron Sirkan koulun liikuntasalissa, jossa teemme liikkuvuusharjoituksia ja kehonhuoltoa. On hienoa, että myös kunta ymmärtää, kuinka tärkeää liikunta ja yhdessä tekeminen on lasten ja nuorten hyvinvoinnin kannalta.

Levi Ski Clubin toiminta pyörii pitkälti vapaaehtoisten voimin ja uudet talkoolaiset otetaan avosylin vastaan.

– Teemme mukavalla porukalla tätä hommaa. Lisää vapaaehtoisia tarvitaan aina ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Hommat eivät ole vaikeita, eikä tarvitse itse laskea tai ymmärtää lajin päälle. Tehtävinä voi olla vaikkapa lasten hoitaminen, kahvilan pitäminen tai porttivahtina toimiminen, Erkkilä ja Kangas listaavat.

 

Virpi Kallio

 

www.leviskiclub.fi/30v

  

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas