Levinyt!
 

Jouni Somero konsertoi ruskalla yhdessä Anu Hälvän ja Arja Korisevan kanssa

05.09.2014

Kappelissa soi ruskan aikaan

Laatujoukkoa.
Jouni Somero tuo tunturin ruskaan jälleen esiintymään kahteen konserttiin kaksi upeaa suomalaista laulajatarta: Anu Hälvän sekä Arja Korisevan. Molempien taiteilijoiden kanssa on takana jo vuosien yhteistyö, tuloksena kuulijan korvaa hivelevä laadukas musiikkielämys kappelin hyvässä akustiikassa.
Molempien konserttien säestäjänä toimiva pianotaiteilija Jouni Somero on Suomen monipuolisin konserttipianisti. Hän on soittanut yli 2 700 konserttia eri puolilla maailmaa. Somero on tehnyt yhteistyötä useiden koti-ja ulkomaisten laulajien, instrumentalistien ja kapellimestarien kanssa.
Somero on myös eniten levyttänyt suomalainen pianisti. Levytyksiä on kertynyt eri levymerkeille (Naxos, BMG, Jubal, MILS, FC-Records jne.) lähes 90.
Syyskuussa 2012 amerikkalainen Fanfare Magazine valitsi Someron Rebikov-albumin vuoden merkittävimmäksi pianolevyksi. Myös Bortkiewicz-levytykset ovat keränneet upeita arvosteluja Amerikassa ja Euroopassa.

On paikka rauhaisa 9.9.
Anu Hälvä on tullut suurelle yleisölle tutuksi näyttelijäntyönsä kautta, etenkin TV:n välityksellä, mutta on koulutukseltaan myös diplomilaulaja. Vuosina 1993-2000 hän opiskeli Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksessa ja valmistui oopperalaulajaksi 1996 sekä musiikin maisteriksi 2000. Hän on sittemmin suorittanut myös laulupedagogiikan diplomin.
Anu on työskennellyt yli 20 vuotta näyttelijänä, ja johti Kokkolan kaupunginteatteria vuodesta 2007 heinäkuuhun 2009. Anu Hälvä on ohjannut useita musikaali- ja teatterituotantoja eripuolilla Suomea.
Anu on konsertoinut laajasti, ja yhteistyö Jouni Someron kanssa on kestänyt lähes 20 vuotta. Heillä on takanaan yli 300 yhteistä konserttia ympäri Suomea. Kappelikonsertti yhdessä Jouni Someron kanssa sisältää mm. suosittuja negrospirituaaleja sekä Someron sovituksia suomalaisiin koraaleihin.
On paikka rauhaisa -konsertti Levillä Marian kappelissa tiistaina 9.9. klo 20. Liput aik. 20 e, alle 16-v 7 e, lippuja tuntia ennen ovelta.

Soi kunniaksi luojan 16.9.
Arja Koriseva ja Jouni Somero ovat konsertoineet yhdessä jo yli 20 vuotta Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Australiassa. Heidän laajasta ohjelmistostaan löytyy niin hengellisiä, jouluisia kuin ikivihreitä sävelmiäkin, kauneimpia rakkauslauluja, tangoja ja musikaalisävelmiä.
He tekivät vuonna 2012 kaksi levyä, Kirkossa ja Joulukirkossa. Kirkossa levy sisältää, kuten illan konserttikin, tuttuja perinteisiä hengellisiä lauluja sekä muutamia uusia lauluja mm. Pekka Simojoelta.
Arjaa ja Jounia kiitetään kauniin tunnelman luomisesta, joka syntyy, kun he ikään kuin 'hengittävät ' musiikkia samalla tavalla ja elävät hetkessä kuulijoidensa kanssa.
Konsertti Marian kappelissa tiistaina 16.9. klo 20, liput 20 e/aik. Ja alle 16-v 7 euroa, tuntia ennen ovelta.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas