Levinyt!
 

Lumipäivänä lumelle Levillä

16.12.2021

Annetaan lumen liikuttaa.

Maailman lumipäivää, FIS World Snow Daytä juhlitaan Levillä lauantaina 15. tammikuuta hauskan tekemisen ja aktiviteettien parissa. Kansainvälisen talvitapahtuman tavoitteena on tutustuttaa mahdollisimman moni lapsi ja nuori lumella liikkumisen maailmaan.

World Snow Day -päivänä Levin etelärinteillä on laadittu paljon kivaa tekemistä koko perheelle.

Levin hiihtokoulu tarjoaa päivän aikana lasten ilmaisia laskettelun introtunteja 4–9-vuotiaille ensikertalaisille. Ryhmäkoot ovat pieniä ja introtunti kestää 45 minuuttia.

Levi Ski Club ja Levi Snow Sport Academy ovat päivän aikana myös esittelemässä Kids on Board -välineistöä ja tutustuttamassa lapsia lumilautailuun.

Päivän aikana etelärinteillä järjestetään myös leikkimielisiä kisoja, joita järjestävät Levi Ski Resort, Levi Ski Club, Levi Snow Sport Academy ja Levin hiihtokoulu.

Lapsille on tarjolla alennushintaisia hissilippuja sekä välineitä. Tarjoushinnat voimassa vain paikan päällä Zero Pointin ja South Pointin vuokraamoissa.

Nuoret sukupolvet ovat tulevia lumen vartijoita. FIS World Snow Day haluaa tuoda esille lumella liikkumisen terveyshyötyjä, terveellistä elämäntapaa ja muistuttaa ympäristönsuojelun tärkeydestä, jotta myös tulevilla sukupolvilla olisi mahdollisuus harrastaa lumilajeja. Päivän aikana halutaan myös näyttää lapsille ja heidän perheilleen, miten toimia rinteessä ja lumella turvallisesti.

 

levi.ski

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas