Levinyt!
 

Levi Spiritin uusi & uljas Service Center

01.12.2021

Kuin suuri matkustajalaiva

Vanajalinna Groupin omistaman Levi Spiritin resort manager Heini Kanerva riemuitsee uljaassa ja uudessa tilavassa valkoisessa talossa, joka näyttää lajitovereitaan reilusti isommalta. Kyse on Levi Spiritin vastavalmistuneesta huolto- ja palvelurakennuksesta eli uudesta Service Centeristä.

valk spirit

Talo on väriltään valkoinen poikkeuksena muista Spiritin luksusvilloista. Muut yhdeksän vuokrattavaa huvilaa ovat mustanruskeita istuen hyvin mäntymetsän maisemaan, kussakin huvilassa on majoitustilaa 10:lle, ja huviloiden kokonaiskäyttöala on kahdessa kerroksessa yhteensä 458,4 neliötä.

Tähän asti Levi Spiritin henkilökunta on hoitanut kaikki huviloiden käytännön huollot ja järjestelyt käyttäen yhtä huviloista työtilana. Nyt siitä on päästy ja varastot sekä toimistotilat ovat keskitetty uuteen huoltorakennukseen.

– Meillä on uuden talon toisen kerroksen kokoontumistilassa mahdollista järjestää esimerkiksi aamiaiset, palaverit tai juhlia. Levin maailmancupviikonloppuna otimme tilat käyttöön ja aamiaiset tarjoiltiin siellä 60:lle, kertoo Heini Kanerva.

Rakennus toimii kahdessa kerroksessa, josta alakerta on kipeästi kaivattua ja henkilökunnan tarvitsemaa toimisto-, huolto- ja varastotilaa. Alakerrassa on lisäksi North Pole Cateringin keittiö, jossa keittiömestarit Arto Rastas ja Teemu Korkalainen valmistavat huvila-asiakkaille tilausillalliset ja muut ruokatarjoilut.

Asiakkaiden vastaanottotila on niin ikään alakerrassa.

valk spirit sali

 

Majoitustilaa erikoistarpeisiin

Talon yläkerrassa on lisäksi kolme 2 hengen hotellihuonetta, joissa voi tarvittaessa yöpyä esimerkiksi asiakkaan omaa henkilökuntaa, kuten lastenhoitaja, turvahenkilöitä tai autonkuljettaja. Enää ei tarvitse lähteä majoitukseen merta edemmäksi ja ns. työmatka pysyy lyhyenä, sillä varsinaiset asiakkaiden huvilat ovat kivenheiton päässä.

Service Centerin keskiosa molemmissa kerroksissa on avointa lasiseinäistä tilaa. Alakerran aulaan voidaan tuoda esille vaikka esittelyauto. Aulan molemmilta seinuksilta nousevat toiseen kerrokseen tilavat portaat. Lisäksi talossa on hissi.

Aulan pääväri on niin ikään sama kuin ulkoseinien eli valkoinen, joten siellä voidaan led-valonheittimillä heijastaa esimerkiksi logoja ja valoilla muokata tilan ilmettä iltatilaisuuksissa.

– Olemme jo suunnitelleet, että aulassa olisi tilaa esimerkiksi jääbaarille, sanoo Kanerva.

Talon tavaraliikenne on ohjattu talon taakse, jossa kuormat puretaan.

Ensi kesänä tehdään valmiiksi loput ympäristötyöt, nyt armollinen talvi peittää kinosten alle piha-alueet.

Service Centerin rakennusurakoitsija on ollut HUJ-yhtiöt. Levi Spiritin huvilat sekä uuden huoltorakennuksen on suunnitellut Sisustusarkkitehtitoimisto Kari Lappalainen.

 

Tulevaisuus valoisa, vaikka epävarmuuttakin on

Heini Kanerva kertoo, että pitkästä aikaa on tulossa vilkas kausi.

– Joulukuu on jo hyvin täynnä ja oikeastaan sama jatkuu tällä tietoa 20. tammikuuta asti. Tosin nyt on tullut jo jonkin verran puheluita, joissa tiedustellaan mahdollisia uusia koronan aiheuttamia muutoksia.

Levi Spiritin huvilat olivat jo viime keväänä myös etätyökoteina. Kotimaisten pörssiyhtiöiden perheet lomailivat ja samalla yhdistivät niissä etätyön. Tilavissa huviloissa on niin työrauhaa kuin tilaa kaikille perheenjäsenillekin lapsista vanhempiin.

Tälle talvikaudelle saadaan myös omille asiakkaille kelkkavuokraus paikan päälle. Arctic Life Style -yritys tuo omat kelkkansa pihapiiriin, joten esimerkiksi revontulisafarille lähteminen on entistä kätevämpää.

 

Jaspis Toivonen

 

www.levispirit.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas