Levinyt!
 

Kiinteistönvälityksen moderni malli

01.12.2021

Bo Living tuli tunturiin

Suomen suurimmista kasvukeskuksista tunnettu kiinteistönvälitys Bo LKV sai alkunsa Turussa perustajaosakkaan Tuomas Mäkelän ja vaimonsa Anna Ritakallio-Mäkelän omasta kokemuksesta, josta syntyi visio, miten asuntokaupan tulisi sujua niin myyjälle kuin ostajallekin laadukkaasti.

Vuonna 2016 perustettu Bo LKV on laajentunut kahteentoista toimistoon, joista viimeisin helmi on Tunturi-Lappiin saapunut Tanja Sotkan luotsaama Bo LKV Levi & Ylläs. Levin Keskuskujalla Innovation Homen tiloissa toimiva toimisto avautui tänä syksynä ja vastaa nyt varsinkin vapaa-ajan asumiseen ja etätöihin siirtyneiden ihmisten unelmiin ja toiveisiin omasta tukikohdasta tunturissa.

tanjasotka

 

Ruuhkasta rauhaan

Yrittäjä Bo LKV partner Tanja Sotka on Pohjois-Pohjanmaalta Raahesta lähtöisin, etelän vuosien jälkeen hän halusi pohjoiseen luonnon lähelle ja tunturien rauhaan. Levi oli ehdoton oma ykkösvalinta.

– Aikaisemmin olen toiminut muun muassa energia- ja rahoitusalalla, ja seurasin Bo LKV:n tarinaa, halusin ehdottomasti mukaan, sillä näytti siltä, että yrityksessä kehitetään kiinteistönvälitysalaa oikeasti eteenpäin. Se näytti menestyskasvutarinalta, joten Bo oli selkeä valinta, ja nyt sisältä katsottuna yritys on vieläkin hienompi.

Korona on mullistanut ihmisten elämää. Kun pandemian tultua lockdown iski haluttiin pois kaupungeista, mökit ja etätyöt nousivat pintaan. Levi oli siten toimistolle ehdoton valinta.

– Kilpailu on kovaa, mutta haluamme palvella kasvukeskuksien asiakkaitamme vapaa-ajan asumiskohteilla. Täällä on konseptillemme tarve, sillä useimmat asuntojen omistajat asuvat muualla kuten ostajatkin. Me tuomme unelmat nyt lähelle asiakkaita, joiden on helppo unelmoida itsensä myös Lappiin.

 

Tiimi stailaa ja kuvaa

Bo LKV:n palveluun kuuluu aina myyntikohteen stailaus sekä tyylikkäiden, mutta totuudenmukaisten, esittelykuvien otto.

– Emme tee mullistavia muutoksia, usein tarvitaan vain vähän lisää valoa ja tavaroiden rajoittamista, niin kohteesta saadaan myyvämpi. Ammattimaiset sisustusstailaajat osaavat hommansa ja hyvinkin pienillä muutoksilla onnistutaan. Myyjälle ei tule silti mitään kustannuksia ennen kuin kaupat on tehty. Usein myyntihinta saadaan näillä kohennuksilla vähän paremmaksi.

Tanja Sotkalla on tunturissa koottuna oma perustiimi, johon kuuluu kaksi stailaajaa sekä kohteiden kuvaajana toimii Marko Vasara.

Bo LKV oli mukana syksyllä Nelosella nähdyssä Remppa vai muutto -ohjelmassa. Lifestyleohjelma osoittaa, miten paljon myytävän kohteen kunnostus ennen esittelyä vaikuttaa. Bon asiakkaat saavat myös käyttöönsä oman puhelinsovelluksen, josta voi seurata kohteen myyntivaiheita.

 

Turvallinen Lappi

– Markkinahinnat ovat parhaillaan aika kovat, mutta toisaalta tileille on kertynyt rahaa, niinpä kaikki alle 350 000 euroa maksavat kohteet lähtevät melkein käsistä. Tonttikauppa käy kiivaana muun muassa Ylläksellä. Toisaalta nyt on tullut kapuloita rattaisiin sikäli, että rakennustarvikkeiden hinnat ovat nousseet ja kärsitään myös joidenkin tavaroiden kohdalla toimitusvaikeuksista, sano Tanja Sotka.

Levi ja Ylläs ovat silti ihan parhaita kohteita on sitten kyse etätyöstä tai halutaan oma unelma mökistä toteen. Täällä on hyvä infra ja toimivat tietoliikenneyhteydet.

– Omaan perheeseen kuuluu kaksi kouluikäistä lasta ja en voi kuin kiitellä Kittilän kunnan varhaiskasvatusta ja lapsiperheiden palveluita. Täällä saa apua ja lapsilla on turvallinen ympäristö. Luonto on lähellä, liikuntamahdollisuudet ovat loistavat. Lapsilla on tilaa ja harrastusmahdollisuuksia. Nouseva hyvinvointimatkailutrendi on jo täällä täysin tätä päivää.

Ostajien kannattaa muistaa myös, että kiinteistönvälittäjillä on aina niin sanottuja hiljaisia kohteita. Sieltä voi hyvinkin tupsahtaa se oma unelmapaikka saataville.

 

Jaspis Toivonen

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas