Levinyt!
 

Juhlavasti kuin omassa salissa

10.11.2021

Komea tila vain omalle seurueelle

Kun kaipaa yksilöllistä ja rauhallista tilaa omalle seurueelleen, voi nyt varata Könkäältä omiin tilaisuuksiin käyttöönsä tarvittaessa vaikka kokonaisen huvilan. Turvalasiset isot ikkunat pitävät tilan hiljaisena, sanaakaan ei ulos kuulu sisällä puhutusta.

Tietoliikenneyhteydet ovat täällä hyvät ja talossa on oma laajakaista käytössä.

villa

Kuva Lars-Erik Åberg

Vajaa vuosi sitten valmistunut ylellinen ja tilava Villa Dagmarin Helmi on oivallinen vuokratila kahvitilaisuuksiin, syntymäpäiville tai muihin perhejuhliin tai vaativammillekin yrityspäivällisille.

Juhlava alakerran olotila eli sali toimii hyvin kokousten ja päivällisten keskuksena.

Salimaiseksi tilan tekevät isot ikkunat, lattiaa viistävät verhot ja kristallikruunut, jotka sopivat tyyliltään hyvin yhteen.

Talossa on lisäksi tarvittaessa majoitustilaa yli 10:lle hengelle kahdessa kerroksessa, yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä iso ja viihtyisä oleskeluaula vaikkapa cocktail-tilaisuuksiin. Alakerrassa on päämakuuhuone, ammattimainen keittiö täydellisine kodinkoneineen, astioineen sekä kattauksineen, sauna ja ulkoporeallas. Ruokavieraita sopii erityisen hyvin 10–12 henkeä ison pöydän ympärille.

 

Leviltä vain kivenheitto

Villa Dagmarin Helmi sijaitsee Könkäällä heti kylän alkupäässä, matkaa Leviltä on vain 8 kilometriä.

Yksityistilaisuuksissa auttaa ja talon niin sanottuna pehtoorina toimii Terho Palosaari, jonka kautta myös vuokraus onnistuu. Hän toimii yhteyshenkilönä omistajan ja asiakkaiden välillä.

Palosaari on aina paikalla ja valvoo sekä hoitaa talon tekniikkaa, huolehtii, ettei takka jää savuamaan tai ulkoporeallas jäätymään.

Ruokatilaisuuksiin saadaan paikalle yksityiskokit ja Palosaari hoitaa salipuolen työskentelyn. Ruoka voidaan valmistaa paikan päällä, sillä keittiön varustelu on tasokas Mielen kodinkoneiden ansiosta.

Villa Dagmarin Helmi löytyy Instagramista ja tilavarauksista voi tiedustella Terho Palosaarelta, puh. 040 547 7914.

 

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023