Levinyt!
 

Wallis Levi on taas iskussa

10.11.2021

17. marraskuuta avataan

Ei niin sanotusti uuttaan pahemmaksi ehtinyt Wallis Levin karaokebaari, kun korona iski maaliskuussa 2020 ja sulki koko tunturin. Hiihtokeskuksen rinteet suljettiin 27.3. Wallis Levillä sekä saman yhtiön kanansiipiravintola Hookissa ehdittiin juhlia vain kahta viikkoa aikaisemmin eli 13.3. näiden uusien NoHo Partnersin Levin ravintoloiden avaamista.

wallis_merilla

Wallis Levin ravintolapäällikkö Merilla Luukkonen uskaltaa tänä syksynä olla kuitenkin optimistisin mielin, uusi kausi on edessä ja karaokea päästään todennäköisesti taas laulamaan.

– Avaamme Walliksen 17. marraskuuta ja aluksi se on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 20–04 (05). Kun kaikki menee hyvin, aukioloja lisätään sesongin edetessä.

Merilla Luukkonen huomauttaa, että Levin Wallis on oikeastaan ihan uusi, sillä niin vähän ehdittiin olla avoinna ennen ravintoloiden sulkua.

Hookin tilat myös tarvittaessa käyttöön

– Tämä on sellainen aikuisten tyylikäs ja siisti premium-karaokeravintola. Asiakaspaikkoja meillä on 125 ja tunnelma sen mukaan mukavan intiimi. Walliksen ensimmäinen paikka, 2017 avattu Skatta, on tiloiltaan Leviä pienempi. Lisäksi syksyllä 2020 Lappeenrannassa avattiin ketjun kolmas Wallis. Mutta Levillä on aina ihan oma eri meininkinsä, ja sillä se erottuu, sanoo Luukkonen.

Hyvien karaokebiisien laajasta yli 80 000 kappaleen listojen lisäksi Wallis Levi on ylpeä drinkkilistastaan, ja siellä sekoitetaankin kaikki klassikot. Erilliset loossit ovat myös varattavissa. Paikkaa voidaan myös vuokrata yksityistilaisuuksiin ja yläkerran Hookin kanssa tehdään yhteistyötä, joten ylhäällä järjestyy esimerkiksi ruokailu ja alhaalla istutaan sitten pitempään.

NoHo Partners -konsernilla on Levillä kaksi muutakin ravintolaa eli Colorado ja Stefans Steakhouse.

Merilla Luukkonen sanoo, että Levin maailmancupin viikonloppuun saadaan yhtiön ravintoloista Rukalta lisää miehitystä, sillä odotettavissa on vilkas viikonvaihde.

– Mahdollisimman pienellä joukolla lähdetään alkukaudesta muuten liikkeelle. Wallikseen on saatu palkattua väkeä, mutta yleisesti ottaen isoin este on työntekijöiden asuntopula, niitä ei meinaa löytyä. Oma konsernimme on saanut asunnot hommattua kuitenkin omilleen.

Merilla Luukkonen viihtyy Levillä ja talvikausia hänelle on täällä kertynyt jo kymmenkunta. Levi on mukava paikka, mutta olisi entistä mukavampi vielä, jos Foodoran ja Woltin kaltaiset ruokalähettipalvelut alkaisivat toimia täälläkin.

 

Jaspis Toivonen

 

Walliskaraokebar.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023