Levinyt!
 

Etelärinteen Leevilandiassa lapset viihtyvät

27.03.2015

Olivia ensimmäisellä laskettelulomallaan.
South Pointilla sijaitseva Leevilandia on leppoisa paikka nautiskella aurinkoisesta kevätpäivästä yhdessä lasten kanssa. Leevin mattohissillä pääsee helposti ylämäkeen joko suksien, pulkan tai rattikelkan kanssa, ja loivassa rinteessä vauhti ei ylly liian kovaksi pienimmilläkään laskijoilla.

Leevi ja Olivia
Merimaskulainen Sanna Aaltonen tuli 17.3. viisivuotiaan Olivia-tyttärensä kanssa tapaamaan Leeviä huomattuaan hänet touhuilemassa Leevilandiassa. Puuhahetkestä he eivät tienneet etukäteen, mutta kannatti tulla, sillä Olivia pääsi yhdessä Leevin kanssa rattikelkan kyytiin laskettelun lomassa.
- Hienoa, kun lapsille järjestetään aktiviteetteja. Olivia on nyt ensimmäisellä laskettelulomallaan ja aloitti sen hiihtokoulussa. Nyt ollaan suksilla jo kolmatta kertaa, laskettelun lisäksi olemme pulkkailleet. Tuubihissillä on kätevä mennä ylös, itsellänikin on ollut 7 vuoden laskettelutauko, joten Leevilandiasta on aivan hyvä aloittaa. Jaahas, nyt täytynee lähteä kuitenkin suurempaan mäkeen, kun muut tuolla jo huutelevat meitä sompahissiin, sanoi Sanna.

Muksutuvassa on kiva touhuilla.
Tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Leevi kutsuu lapset ohjelmiinsa, joissa puuhaillaan ulkosalla kaikenlaista kivaa sen mukaan, mikä lapsia kiinnostaa. Keskiviikon leikkimielisessä suunnistuksessa rasteilla olevat vihjeet ohjaavat suunnistajat seuraavalle rastille, jolta löytyy kirjain. Radan kirjaimista muodostuu sana, ja mitä sen jälkeen tapahtuu, sen Leevi lupaa paljastaa kilpailuun mukaan tuleville. Hauskaa se varmasti on.

Muksutupa
Muksutupa on maksullinen hoitopaikka lapsille ja päästää vanhemmat ulkoilemaan kaksistaan hyvällä omallatunnolla, kun lapsille on järjestetty varmasti mielekästä tekemistä. Se on avoinna päivittäin klo 9.30–17, ja tuntiveloitukseen perustuvat hoitomaksut määräytyvät lasten iän mukaan.
Muksutuvassa on lepohuone, jossa väsähtäneet tai päiväunia kaipaavat voivat ottaa nokoset. Lasten toiveiden mukaan hoitajat keksivät tekemistä joko sisällä tai ulkona.
Sisällä on leluja, pelejä sekä askarteluvälineitä, pihalla taas voidaan mennä vaikka pulkkailemaan tai harrastaa erilaisia ulkoleikkejä. Mattohissillä pienimmätkin pääsevät helposti ylös mäkeen. Jos lapsi menee Muksutupaan koko päiväksi, omat eväät kannattaa muistaa ottaa mukaan.
(Timo Koivisto)

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas