Levinyt!
 

Wild Nordic ja Lomarengas yhteiseen toimitilaan

15.09.2021

Kohta uusiin tiloihin Bensikselle

Villi Pohjola – Wild Nordic saa uudet tilat Leviltä Poron Portin tiloista, marraskuussa varsinaisesti paikka avautuu, kun päästään talviohjelmien pariin. Marraskuussa avautuvat myös uudet nettisivut, joilta sitten löytyvät kätevästi sekä Wild Nordicin että Lomarenkaan tarjonta.

Wild Nordic Levin toimistopäällikkönä ja vielä toistaiseksi ainoana paikan päällä olevana työntekijänä on aloittanut elokuun puolivälissä Natalie Nieminen Heppel, joka on elementissään, sillä varsinkin kannustematkalaiset ovat lähellä sydäntä.

wild nordix tyypit

Sami Päivike ja Natalie Heppel-Nieminen

– Tulevan talven matkailijavirtojen ennakoidaan piristyvän, se tietää monenlaista asiakaskuntaa ja varsinkin kaivattuja kansainvälisiä ryhmiä. Insentiivimatkailijat palaavat jo jossain määrin ja näiden erikoisryhmien kanssa työskentely on innostavaa.

– Uudet tilat ovat tarpeen, sillä nyt saadaan pukeutumistilat ja varusteet sekä vuokravälineet sujuvasti saman katon alle, täällä on iso piha, josta lähtee kelkkareitti, joten logistisesti sijaintimme on hyvä ja polttoainetankit vieressä. Lisäksi Villi Pohjolan pääomistajayhtiö, majoitusta tarjoava Lomarengas muuttaa samaan toimistotilaan, joten avaimen haku lomamökkiin tai -huoneistoon on asiakkaan näkökulmasta entistä sujuvampaa, sillä samalla voi piipahtaa myös asioille kauppaan ja ravintolaan ja tankata autonsa, sanoo Sami Päivike.

Villi Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Päivike tosin vielä puntaroi, mikä on Myllyojantien toimipaikan kohtalo, kun marraskuussa toimisto aloittaa uudessa paikassa.

– Se on ollut sijainniltaan hyvä paikka keskustassa ja sinne on hotelliasiakkaankin kätevä tulla kävellen. Tästä Bensiksen kiinteistöstä tosin päästään heti alkutalvesta suoraan kelkkareitille ja voidaan vältellä mahdolliset Immeljärven heikot jäät.

WildNordic ulko

Sami Päivike kertoo koronan muuttaneen asioita paljon, asiakasryhmät ovat nyt olleet pienempiä, toisaalta kotimaiset asiakkaat ovat paikanneet hyvin ulkomaalaisten jättämää aukkoa, kun heille on tehty sopivia tuotteita.

– Mutta kyllä nyt odotetaan kansainvälisen asiakkaan paluuta jo kovasti. Korona ei ole ollut vain huono asia, sillä se on myös kehittänyt kaikkia alan yrityksiä. On jouduttu asettamaan fokus uuteen asentoon, niinpä uusia tuotteita syntyy ja erilaisia palveluita. Ennakkovaraukset ovat tulevalle talvelle tehneet rajun kasvun, niinpä tässä ollaan hyvin positiivisissa tunnelmissa.

 

Erikoistoiveista takuulähtöihin

Talviohjelmissa Wild Nordic Levi tarjoaa lähiohjelmina eri mittaisia lyhyempiä kelkkasafareita muutaman tunnin kestosta koko päivän ohjelmiin. Skaalan toisena huippuna ovat 2–5 päivän erikoissafarit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä. Matkaan lähdetään erikoisvarustelluin kelkoin ja varustein, osanottajien määrä on rajattu seitsemään ja osallistujilla pitää olla kuntoa ja harrastusta, sillä näillä reissuilla matkamittariin kertyy helposti pari sataa kilometriä ajoa päivässä. Kauppa käy tämäntyyppisillä erikoissafareilla kuitenkin hyvin.

Wild Nordicilla on lisäksi oma viikko-ohjelma ja takuulähtöihin riittää 2 henkeä osallistumaan.

– Me käytämme paljon paikallisia alihankkijoita ja viemme asiakkaat muun muassa koiravaljakoille, pororetkille tai revontulijahtiin. Me räätälöimme asiakasryhmille myös erikoisohjelmia, joten monenlaisia alihankkijoita tarvitaan, ottakaa vain rohkeasti yhteyttä, sanoo Natalie Nieminen Heppel.

Yhteistyötä tehdään Levilläkin alueen yritysten kanssa ja hyvä partneri on muun muassa Visit Levi.

Wild Nordic rekrytoi omia oppaita sesonkitöihin ja paikalliset ammattilaiset ovat etusijalla. Yritys perehdyttää omat työntekijät yleensä ennen kauden alkua viikon peruskoulutuksella ja lisäksi pannaan painoa paikalliselle osaamiselle. Työvaatimuksissaan yritys pitää korkeaa laatutasoa.

Wild Nordic Levi myös vuokraa asiakkaille välineitä talviharrastuksiin, kuten moottorikelkkoja, lumikenkiä ja sähköavusteisia läskipyöriä.

 

Yrityksestä faktaa

Villi Pohjola Oy on laajentanut toimintaansa ja Levin ohella muut toimipaikat ovat Nurmeksessa Bomba, joka avautui loppuvuodesta 2020; Tahko, joka avautui helmikuun puolivälissä 2021; Rovaniemellä Pajakylässä sijaitsevat safaricenter ja safaritalo; lisäksi erämainen kokous- ja majoitustila ravintoloineen Vaattungin kämppäkartano Napapiirillä, ja Hailuodon Luotsihotelli.

Yhdessä Lomarenkaan kanssa on tarjolla 3 900 vuokramökkiä huvilaa ja huoneistoa eri puolilla Suomea.

 

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas