Levinyt!
 

Rajaneuvontaa Kittilässä

15.09.2021

Pop-up neuvontapalvelu on kaikille avoin

Ensi viikon torstaina 23. syyskuuta Lapin koulutuskeskus REDU, Kittilän toimintayksikössä on tarjolla rajaneuvontaa klo 11–13 ilman ajanvarausta. (Osoite: Valtatie 82, Kittilä.)

Rajaneuvonta edistää yksityishenkilöiden, yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten rajanylittävää toimintaa. Opastamalla, tiedottamalla ja yhteyksiä välittämällä Rajaneuvonta lisää liikkuvuutta Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä. Rajaneuvonta kertoo asioista, jotka pitää ottaa huomioon ja ohjaa oikean viranomaisen puheille. Lisäksi Rajaneuvonta tekee aktiivisesti töitä rajaesteiden poistamiseksi.

Jos mieltä askarruttavat oheiset kysymykset, on syytä piipahtaa kyselemässä lisää asiantuntijoilta. Kun kausityö kiinnostaa Pohjoismaissa, Nordjobb koordinaattori opastaa. Suunnitteletko muuttoa, opiskelua, työskentelyä tai yritystoiminnan laajentamista Ruotsiin tai Norjaan?

Tarvitsetko opastusta rajatyöntekijän/rajankävijän säännöistä? Onko yritykselläsi toimintaa molemmissa maissa ja työntekijät liikkuvat rajan ylin?

https://rajaneuvonta.fi/

 

Nordjobb nuorille

Nordjobb on pohjoismainen liikkuvuusohjelma suunnattu 18–30-vuotiaille nuorille. Miltä kuulostaa kesätyö upeissa maisemissa Pohjois-Norjan vuonoilla tai hoitotyö kauniissa Tukholmassa? Kiinnostaisiko kausityö tanskalaisella maatilalla tai asiakaspalvelutöissä Färsaarilla?

Nordjobbin kautta voi nimittäin hakea kausitöihin eri puolille Pohjolaa, ja saa samalla tukea asunnon löytämiseen ja viranomaisasiointiin ilmaiseksi. Voi tutustua paikan päällä myös muihin nordjobbareihin, sillä Nordjobb tarjoaa ilmaisia yhteisöaktiviteetteja paikallisesti kaikkialla Pohjoismaissa.

 

Kittilän pop up -rajaneuvonnassa ovat paikalla:

Päivi Koivupalo, Pohjoiskalotin Rajaneuvonta Suomi/Ruotsi.

Markus Lyyra, Pohjoiskalotin Rajaneuvonta Suomi/Norja

Helena Hyvönen Nordjobb https://www.nordjobb.org/fi

Nikola Pantchev, Eures https://www.te-palvelut.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas