Levinyt!
 

Innovation Home laajentaa Levin etätyökonseptiaan

15.09.2021

Keskuskujalta uusi työtila käyttöön

Innovation Home avasi etäpisteen Leville vuosi sitten kokeiluyhteistyönä Visit Levin kanssa. Yhteistyön tavoitteena oli vastata muuttuneisiin työskentelytarpeisiin sekä tukea Lapin kotimaanmatkailua. Tämä osui nappiin, sillä koronan seurauksena etätyö on jalkautunut osaksi työskentelykulttuuria.

InnoHome ladyt

Petra Erätuli-Kola ja Eeva Kovanen

– Meillä on upea luonto Lapissa ja poikkeuksellisen hyvä Elisan 5G-yhteys, mitkä mahdollistavat etätyöskentelyn tai vaikka koodaamisen tunturista. Kun lähdimme suunnittelemaan etätyöpisteiden laajentamista, huomioimme viime talven etäasiakkailta tulleet toiveet. Arvostettiin kovasti hyvää sijaintia rinteiden lähellä, terveysturvallisia toimistotiloja, nopeaa verkkoyhteyttä ja innovatiivista työskentely-ympäristöä, mihin voi lähteä mökiltä tai hotellihuoneesta hoitamaan työasioita, kertoo Innovation Homen toimitusjohtaja Petra Erätuli-Kola.

Innovation Home uusin Levin toimipiste sijaitsee paraatipaikalla Keskuskujalla, kävelykadun varrella, jonne pääsee suoraan eturinteiltä, ja vieressä ovat kaikki palvelut.

Työtä helpottavien tuttujen Innovation Home -puitteiden lisäksi suunnittelutiimi on tuonut Levin etätoimistoon Lapin fiilistä korostavia design-yksityiskohtia Katja Aallon johdolla. Toimitilojen seiniä piristävät ja tunnelmaa luovat lisäksi Minna Kristiina Pietarisen taidokkaat luontoaiheiset maalaukset.

Lisämausteena omistajien lumilautainnostus näkyy uudella etätoimistolla, sillä Innovation Home Levin seinille on kasattu näyttely suomalaisen lumilautailun historiasta. Lumilautanäyttelyn jokaisella laudalla on oma upea menestystarinansa jaettavanaan. Esillä ovat nyt Heikki Sorsan, Jukka Erätulen, Eero Ettalan, Satu Järvelän ja Aleksi Litovaaran laudat.

InnoHome laudat

Katutasossa sijaitsevat varsinaiset työpisteet ja alakerrassa on käytössä pari neuvottelutilaa sekä keittiö. Keskuskujan etätoimisto tarjoaa lisäksi show room -ikkunan mainospaikkaa kaipaavalle.

Visit Levin alakerrassa Myllyojantiellä sijaitsee toinen Innovation Home Levin etätyötila, joka on ollut ahkerassa käytössä viime keväästä alkaen.

 

Kasvua ja tehoa globaalisti

Levin laajennettu etätoimisto on osa Innovation Homen kasvustrategiaa. Keväällä 2022 Helsingin Kamppiin avataan Suomen suurin innovaatiokeskus, ja yritys näkee etätyön kasvavan kysynnän.

– Kun maailma avautuu, uskomme luonnon ja Lapin vetovoiman yhä kasvavan. Levin etätoimisto on suunniteltu vastaamaan myös kansainvälisten turistien tarpeita. Perinteisesti aasialaiset eivät omaa pitkiä lomia, vaan työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on heille ominaista. Lappi itsessään tarjoaa jo loistavan jetlag-alueen kaamoksella ja yöttömillä öillään. Innovation Home Levin toimipiste on auki 24/7, tämä mahdollistaa niin joustavan työskentelyn huomioiden kansainvälistä työtä tekevien aikaerot kuin joustoa perheen ja työn yhteensovittamisessa, sanoo kesällä Innovation Home -yritykseen sijoittanut Kovanen Capitalin toimitusjohtaja Eeva Kovanen.

Eeva Kovanen kertoo, että 2017 myytiin Kovanen Logistics kokonaan, mutta perheyritysnimi pidettiin itsellä. Kovanen Logistics Oy oli henkilökuljetusliikenteeseen ja elintarvikkeisiin erikoistunut yritys, tosi monelle tuttu takseistaan.

– Meitä kaupan yhteydessä vähän jopa syyllistettiin, mutta turhaan, kun myimme taksit ruotsalaisille, mutta kun kyseessä on palveluala, ei sen tekijöitä ole myyty. Sitä paitsi meillä suomalaisilla on opittavaa ruotsalaisilta nimenomaan palvelussa. Ja kyllä me suomalaisetkin osaamme palvelubisneksen, mutta meitä rajoittaa vain liika vaatimattomuus, sanoo Eeva Kovanen.

Kovanen Capital Oy:n liiketoiminta koostuu pääoma-, kiinteistö- ja pörssisijoituksista. Suorissa sijoituksissa perheyritys tavoittelee pääomasijoittajana aktiivisen omistajan roolia, joka tarjoaa kohdeyrityksille fyysisen pääoman lisäksi henkistä pääomaa.

Kovanen Capitalin motto on: palvelualttiuteen kasvaneena uskomme, että rohkeus ja positiivinen hulluus johdattaa eteenpäin.

 

Innovation Home

Innovation Home on muuntojoustavia toimistopalveluita tuottava yritys. Innovation Homen konsepti on pääomasijoittajista, yrityksistä ja startupeista koostettu uudenlainen business home -konsepti, joka yhdistää startupit, kasvuyritykset ja korporaatiot.

Se luo tulevaisuuden työskentelypaikkoja, joissa ympäristö tukee työhyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja uudistumista.

Innovation Homen innovaatiokeskukset sijaitsevat Otaniemessä, Kalliossa, Arabiassa, Levillä, Tampereella, Singaporessa ja Los Angelesissa.

 

Jaspis Toivonen

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas