Levinyt!
 

Löytyykö Euroopan paras kylpylähotelli Leviltä?

07.07.2021

Matkailualan elpyminen tuo lisää tuloja ja elinvoimaa erityisesti Pohjois-Suomeen

Levi Hotel Spa on ehdolla vuoden 2021 World Travel Awardseissa Europe’s Leading Hotel & Spa -kategoriassa ainoana suomalaisyrityksenä. Palkintogaalassa kilpakumppaneina on kymmenkunta kovaa toimijaa muun muassa Italiasta, Englannista ja Venäjältä. Voittajaa ei äänestä raati, vaan valinnan tekevät matkailijat ja alan ammattilaiset.

World Travel Awards on vuosittain järjestettävä matkailualan kilpailu, joka tunnustaa, juhlii ja palkitsee alan toimijoita globaalisti kaikilla sektoreilla. Vuonna 1993 perustettu brändi tunnetaan nykyään maailmanlaajuisesti alan huippuosaamisen tunnusmerkkinä. Kilpasarjoja löytyy useita johtavasta lentoyhtiöistä nähtävyyteen, matkajärjestäjään ja hotelliin. Vuonna 2021 järjestettävä World Travel Awards -gaala järjestetään nyt 28. kerran.

 

Levi takaisin maailmankartalle.

– Ehdokkuus ei tullut yllätyksenä, sillä meillä viihtyvät kaikki pariskunnista lapsiperheisiin. Erityisesti kylpylä, sauna ja allasmaailma ovat saaneet paljon hyvää palautetta kotimaisilta ja ulkomaisilta matkailijoilta. Vaikean vuoden päätteeksi avasimme huolletun kylpyläosaston ovet jälleen 23. kesäkuuta, kertoon Levi Hotel Span myynti- ja markkinointijohtaja Tarja Syrjänen.

– Tunnustuksen saaminen World Travel Awardsin kaltaisessa kansainvälisessä kilpailussa tuo kaivatun sysäyksen koko Levin alueelle ja sen yrityksille. Koronapandemiasta kärsineen kotimaisen matkustusalan tulisi puhaltaa nyt yhteen hiileen ja nostaa Suomi matkakohteena takaisin maailmankartalle voittamalla tämän kaltaisia kilpailuja, toteaa Syrjänen.

 

Paikallisetkin voivat antaa äänensä kuulua.

Palkintogaalan voittajan äänestävät matkailijat, minkä ansiosta sekä alan työntekijät että paikalliset voivat osallistua myös äänestystalkoisiin. Äänestys eurooppalaisten kategorioiden kilpaan jatkuu 14. heinäkuuta saakka. Äänestysohjeet ja suora linkki oikeaan kategoriaan löytyvät Levi Hotel Span Facebookista ja nettisivuilta.

 – Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken romanttisen lomapaketin, johon kuuluu kahden vuorokauden yöpyminen Juniorisviitissä sekä pääsyliput kylpylään. Tarkemmat ohjeet löytyvät Facebookista, vinkkaa Syrjänen pilke silmäkulmassa.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas