Levinyt!
 

hálon lippulaivaliike on taas avoinna

16.06.2021

Huippumuodin kotipesä on Kittilässä

Muotisuunnittelija Jukka Puljujärven vaatteita arkeen ja juhlaan sekä ulkoilmaan ympäri vuoden naisille sekä kodin tarpeisiin löytyy hálo from the north -vaatebrändin alta. Brändin lippulaivaliike sijaitsee Levillä Leviraitti 2:ssa ja lisäksi on toinen liike Helsingissä Erottajankatu 19:ssä. Lisäksi tuotteita voi hankkia hálon omasta verkkokaupasta sekä monien jälleen myyjien valikoimista.

Jukka Puljujärvi tekee yrittäjäkumppaninsa Marta Valtovirran kanssa myös yhteistyötä Särestöniemi-museon kanssa, sillä brändi on ostanut oikeudet käyttää taiteilija Reidar Särestöniemen maalauksia printtikuoseissa erikoismallistoissaan, joita julkaistaan vain muutama vuosittain.

Vaatebrändin arvot ovat Lapin luonnossa, luonnon hiljaisuudessa, puhtaudessa ja ystävyydessä. Arktinen valo heijastuu tuotevalikoimissa ja tuo käyttäjälleen kahdeksan vuodenajan ilmiön vaihtuvin mallistoin.

Kaikki hálon vaatteet valmistetaan Euroopassa ja materiaalit ovat laadukkaita sopien hyvin suomalaiseen vuodenkiertoon. Materiaaleina käytetään muun muassa silkkiä, villaa ja pellavaa.

Vaatteiden mallistonimet tulevat suoraan luonnosta, on Kaarnaa, Huurretta, Kajoa, Petronellaa, Tundraa, Nevaa ja Kulleroa ja lisäksi laajat Reidar-nimikkokokoelmat.

Hálo perustettiin vuonna 2017 ja 2020 ruskalla avattiin Levin liike.

Levillä ostoksia voi tehdä tänä kesänä tiistaista perjantaihin klo 12–18 ja lauantaisin klo 12–17, maanantaisin ja lauantaisin liike on suljettu.

 

www.halofromnorth.com

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas