Levinyt!
 

Levin kesässä vietetään rentoa rantalomaa ja liikutaan luonnossa

28.04.2021

Vilkas matkailukesä odotettavissa

– Levin kesä tarjoilee monenlaisia elämyksiä ja on taatusti kokemisen arvoinen. Levin kesämarkkinointi on jo hyvässä vauhdissa, kertoo Visit Levin Satu Pesonen.

satupesonen

– Kesämarkkinointi on aloitettu jo maaliskuussa, ja on ollut kiva huomata, että esimerkiksi sosiaalisessa mediassa kommentoidaan paljon ja kerrotaan, että kesällä ollaan tulossa Leville. Perinteisesti kesäasiakkaat varaavat majoituksen lyhyellä varoitusajalla, mutta myyntipalvelussa on nähtävissä, että majoituksia on jo varattu ja kesää suunnitellaan kovasti. Meillä on oikein hyvä fiilis kesästä, Pesonen toteaa.

 

Kreikan sijaan rantalomalle Leville

Läpi kesän Levin tarjonnassa on viikon mittaisia rantalomapaketteja, joihin kuuluu majoituksen lisäksi erilaista ohjelmaa kuten päivä Levin seikkailupuistossa, lauttaristeily Sirkka- ja Levijärvellä ja keskiyön opastettu kanoottiretki. Majoitus on valittavissa joko hotellissa, lomahuoneistossa tai mökissä, ja hinta on alkaen 385 euroa henkilöltä.

summer_beach

Rantalomapakettien lisäksi myynnissä on myös golfpaketteja, joiden hintaan sisältyy majoitus sekä pelioikeus Suomen pohjoisimmalla golfkentällä, jossa palloa voi lyödä vaikkapa läpi yöttömän yön.

 

Pyöräilyyn panostetaan Levillä

Kesäinen Levi tarjoaa monenlaista pyöräilyyn liittyvää aktiviteettia.

– Pyöräilyn avulla saamme Leville ympärivuotista toimintaa. Reittejä ja tukipalveluita kehitetään, ja pyöräilyn ympärille tehdään tapahtumia koronatilanteen salliessa. Tapahtumat voidaan järjestää niin, että ei tarvitse kokoontua, Satu Pesonen kertoo.

Luvassa on vanhojen tuttujen lisäksi uusia pyöräilytapahtumia sekä mielenkiintoisia kursseja. Heinäkuu aloitetaan syntymäpäivillä, kun 2.–3.7. juhlitaan teini-ikään päässeen Gondoli2000-hissin lähellä sijaitsevan Levi Bike Parkin 15-vuotispäivää.

summer_activity

Levi Bike Fest järjestetään 21.–25.7. ja tapahtuma pitää sisällään Ylläs-Levi MTB-kisan sekä MTB-enduron EM-sarjan osakilpailun, joka järjestetään nyt kuudennen kerran Levillä ja kolmannen kerran yöaikaan. Viikon aikana pääsee myös opettelemaan maastopyöräilyä Bike Park Instructor Elise Kulmalan vetämillä kursseilla. E-bike -kurssilla hiotaan ajotekniikkaa maastossa ja opitaan hyödyntämään sähköä parhaiten. Parisuhdepyöräilykurssilla puolestaan hiotaan parisuhde paremmaksi, opetellaan kommunikoimaan maastossa ja säädellään vauhti molemmille sopivaksi.

Levi Outdoor Fest järjestetään niin ikään 21.–25.7. ja tapahtumien tarkempi ohjelma ja toteutustapa vahvistuu vallitsevan tilanteen ja säännösten mukaisesti.

Levi Extreme Triathlon hikoillaan 31.7. ja samaisena viikonloppuna Levillä nähdään uusi pyöräilytapahtuma, kolmepäiväinen Nightless Night Gravel. Luvassa on pyöräilyä rennolla otteella. Vaativuustason voi jokainen valita itse, ja matkaan voi lähteä gravelpyörän lisäksi vaikkapa maasto-, hybrid- ja e-bikella.

– Nightless Night Gravel ajetaan 30.7.–1.8. ja startti tapahtuu Levin keskustasta. Perjantai-iltana on sprinttityyppinen ilta-ajo. Lauantaina on pidempi ajopäivä Pallas-Ylläs kansallispuiston alueella, jolloin matkana on 100 mailia eli 160 km. Sunnuntaina on vielä kevyt loppuverryttely. Kyseessä on ihan kunnon urheiluviikonloppu, mutta se tehdään rennosti ja välillä on ok pysähtyä vaikkapa oluelle, Pesonen naurahtaa.

Kesän taituttua syksyyn luvassa on mukavia, jo viime ruskalta tuttuja tapahtumia kuten Taiteiden yö, Street kirppis, Saunaviikonloppu ja Ruskamaraton.

Virpi Kallio

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas