Levinyt!
 

Roskat pois kyläkuvasta 7.5.

21.04.2021

Siivotaan tunturia puhtaaksi 7.5.

Tämä kausi erikoisuuksineen on jättänyt jälkensä myös tunturiin, roskia on paljon. Kääritään siis yhdessä hihat ja käydään siistimässä tunturiamme valmiiksi kesää varten.

Opal ry, Kittilän kunta, Visit Levi ja Levi Ski Resort kutsuvat mukaan kaikki Levillä toimivat yhteisöt, yritykset ja yksityishenkilöt siivoamaan kyläkuvaa talven jäljiltä.

Siivousporukka jaetaan pieniin ryhmiin ja alueittain käydään korjaamassa roskat ja pullot pois. Päivä aloitetaan Levin eturinteeltä klo 16.00, josta noudetaan kunnan sponsoroimat siivoustarvikkeet. Hettula Oy sponsoroi eturinteen parkkipaikalle roskalavan, johon roskat kerätään ja kierrätys huomioidaan. Muun muassa kerätyistä pulloista saatu raha lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

– Jotta homma ei menisi aivan työnteoksi niin päätämmä päivän Immelkartanon makoisissa löylyissä ja grillinkin laitamma kuumaksi. Saapi siis hikoiltua päivän touhut päivän päätteeksi pois eikä nälkäkään varmasti jää, sanoo Levin Opal ry:n puheenjohtaja Heidi Syysmäki.

 

Ilmoittautuminen tarvitaan 27.4. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan facebook-tapahtumassa

Levin yhteinen siivouspäivä:

https://fb.me/e/4sRxiJDjs

tai sähköpostilla: leviopal2020@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova ja se tarvitaan, jotta osataan varata tarpeeksi välineitä, eväitä ja paikkoja saunanlauteille.

Nykyiset koronarajoitukset huomioidaan myös tapahtumassa. Ilmoittaudu 27.4. mennessä.

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas