Levinyt!
 

Mandarine hemmottelee ihmnistä päästä varpaisiin

07.04.2021

Talven uinuneet jalat eloon

Joulukuussa avattu kauneushoitola Mandarine sijaitsee paraatipaikalla Levin Keskuskujalla. Valoisaan ja kauniiseen hoitolaan on helppo poiketa, ja pitkät aukioloajat takaavat, että palveluita on hyvin saatavilla.

Hieman ujostellen paljastan talven jäljiltä kalpeat ja kuivat jalkani, mutta onneksi ne saa sujauttaa saman tien piiloon lämpimään veteen. Kun jalat ovat hetken pehmentyneet, kosmetologi Riikka Kontio alkaa rapsutella kovettumia pois ja napsutella kynsiä. Lopuksi hän lakkaa kynnet pirteällä pinkillä ja rasvaa jalat. Ja, avot, kuin taikaiskusta ovat jalat pehmeät ja kauniit!

Mandarine

Tämän tunnin mittaisen klassisen jalkahoidon lisäksi kauneushoitola Mandarinesta saa nopean Baby feet -jalkahoidon tai pidemmän SPA-pedikyyrin, ja hoitojen yhteyteen saa myös kestolakkauksen.

Riikka Kontion, jolla on myös fysioterapeutin ja lymfaterapeutin koulutus, ja Mandarinen omistajan, Terhi Leppälän mukaan juuri jalka- ja kasvohoidot ovat olleet Levillä avatun kauneushoitolan suosituimpia palveluita.

 

Tuulahdus Italiasta

Mandarinesta saa paljon muutakin ihanaa kuten vartalohoitoja, hierontoja ja kampaamopalveluita. Tarjontaan kuuluvat kosmetologiset hoidot kuten sokerointi sekä rakennekynsien, ripsien ja kulmien laitto.

Tuulahduksen Italiasta Leville tuo Mandarinen käyttämä Diego dalla Palma -kosmetiikkasarja.

– Otin tämän laadukkaan ja tykätyn italialaisen kosmetiikkasarjan käyttöömme jo kahdeksan vuotta sitten, kun perustin Mandarinen Turkuun. Sarjaan kuuluvat meikit, vartalo- ja kasvohoitotuotteet sekä hiustuotteet, kertoo Terhi Leppälä.

Leppälän mukaan omaan hyvinvointiin satsataan tällä hetkellä, ja kosmetiikkatuotteiden ostaminen on lisääntynyt.

– Nyt, kun ei voida matkustaa, käydään enemmän hoidoissa, ostetaan tuotteita ja tehdään hoitoja itse kotona. Vaikka normaali elämä palaa jossain vaiheessa, luulen, että tämä tapa jää, kun ihmiset huomaavat kasvojenhoidon hyödyn.

 

Oma kokemus herätti idean

Terhi Leppälä luotsaa tällä hetkellä kahta kauneushoitolaa, ja nainen sukkuloi Turun ja Levin välillä.

– Pohjoisessa on rauhallinen tunnelma ja täällä edes pitkät työpäivät eivät tunnu rankoilta. Lomalla olevat ihmiset ovat iloisia ja hyväntuulisia.

Leppälä on itsekin lomaillut Levillä säännöllisesti jo 10 vuoden ajan. Kuutisen vuotta sitten hän tuli Leville lomailemaan kiireisen työjakson jälkeen ja ajatteli mennä ripsihuoltoon, kun lomalla siihen olisi hyvin aikaa. Ripsihuoltajaa ei kuitenkaan löytynyt ja siitä lähti muhimaan ajatus hoitolan perustamisesta Leville. Viime vuonna siihen tuli tilaisuus. Leppälällä on vahva usko, että kaikille alan yrittäjille on Levillä tilaa, ja hän vannoo myös yhteistyön nimeen.

– Palvelua on sekin, että ohjaa asiakkaan toiseen yritykseen, jos oma kalenteri on täynnä. Uskon, että me kaikki mahdumme tänne, ja luotan myös siihen, että matkailijamäärät tulevat lisääntymään täällä ympärivuotisesti. Matkailijoiden lisäksi haluamme palvella myös Levillä vakituisesti asuvaa väestöä.

Mandarine palvelee päivittäin klo 10–20, mutta Leppälä lupaa joustoa molempiin suuntiin. Pitkät aukioloajat takaavat sen, että palveluita on hyvin saatavilla.

– Sähköisestä varausjärjestelmästämme on helppo tehdä varaukset ennakkoon, ja tarjouksia sekä arvontoja kannattaa seurata instagramissa, vinkkaa Terhi Leppälä.

 

Virpi Kallio

 

www.mandarine.fi

@mandarinelevi

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas