Levinyt!
 

Suunnittele Kittilä-villapusero

07.04.2021

Kaikille avoin kisa

Kittilän kunnan vapaansivistystyön lautakunta ja Kittilän kulttuuritoimi järjestävät yhdessä avoimen tuotesuunnittelukilpailun, jonka tavoitteena on löytää Kittilälle ominainen ja ajaton villapuseromalli.

Kilpailuaika on 1.4.–31.5. klo 12.00 saakka. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 5 kiloa suomenlampaan villalankaa valitsemissaan väreissä. Voittajapusero esitellään Kittilän kotiseutumuseolla perinnepäivässä 21.8.2021

Kilpailun ohjeistus asettaa työlle raamit

Kittilän kunnan vaakunan värit ovat harmaa, musta ja punainen, ja samat värit ovat myös uuden villapuseron värejä. Niiden lisäksi myös luonnonvalkoinen on sallittu väri. Villapuserossa voi käyttää joko kaikkia neljää väriä tai vaihtoehtoisesti valita mainituista toivomansa värit.

Lankana on käytettävä 100% villalankaa, joka on valmistettu Suomessa. Valmiin tuotteen puikkosuositus on 3–4.

Kilpailutyön ei tarvitse olla valmis villapusero, vaan se voi olla suunnitelma, jossa on piirretty kuva koko puserosta ja lisäksi neulemalli ruutupaperilla tai pelkkä kuvio valmiiksi kudottuna. Liitteenä voi olla myös valokuva valmiista työstä sekä kirjallinen ohje.

Lisäksi toivotaan suunnitelman yhteyteen lyhyttä kertomusta siitä, mikä mallissa on tekijää inspiroinut.

Kilpailuun voi osallistua yhdellä tai useammalla suunnitelmalla, mutta jokainen suunnitelma pitää toimittaa raadille itsenäisenä ehdotuksena.

Mallisuunnitelmien tulee olla uusia ja ennen julkaisemattomia.

Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden valmistuttaa kilpailusuunnitelmasta puseron.

31.5.2021 klo 12.00 jälkeen saapuneita kilpailuehdotuksia ei huomioida.

Kilpailun voittajasuunnitelma luovutetaan kaikille vapaaseen käyttöön, ja valmis villapusero esitellään Kittilän kotiseutumuseolla perinnepäivässä 21.8.2021.

Nimeä kilpailutyösi

Anna villapuseromallillesi nimi, se toimii kilpailussa myös nimimerkkinäsi. Merkitse antamasi nimi sekä kilpailuehdotukseesi että erillisen kirjekuoren päälle.

Kirjoita omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) erilliselle paperille, laita se kirjekuoreen ja liitä suljettu kirjekuori kilpailuehdotuksen mukaan.

Toimita kilpailuehdotuksesi Kittilän kunnankirjastolle (Kirjatie 1, Kittilä) määräaikaan eli 31.5. klo 12.00 mennessä, tai postita ehdotuksesi osoitteeseen: Kittilän kunta, Kulttuuritoimisto, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

Huomioi, että lähetyksen pitää olla perillä määräaikaan mennessä, sillä myöhästyneitä ehdotuksia ei huomioida.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas