Levinyt!
 

Poron Bensis on avattu, kuskillekin soppaa!

20.03.2015

Kotiruokalounasta sekä listaruokia.
Levillä on jälleen huoltoasema, sillä ST 1 Levi avasi ovensa maaliskuun puolivälissä. Toimintaa pyörittää Hullu Poro Oy, ja asema tunnetaankin jo nyt yleisesti nimellä Poron Bensis. Tilojen ilme on uusittu, ja sisustuksessa näkyy Hullu Poron leima, esimerkiksi lamppujen varjostimina toimivat peltiämpärit.

ST1avattu
Asema on avoinna klo 9–21, ja siellä toimii kahvila ja ravintola A-anniskeluoikeuksin. Myymälän valikoimasta voi ostaa naposteltavaa mukaan, myös autolle on oma hyvinvointipisteensä, jossa on perusvalikoima autotarvikkeita. Polttoaineet ovat jo myynnissä, ja tulossa on latauspiste sähköautoille.
Ravintolassa tarjoillaan seisovan pöydän kotiruokalounasta joka päivä klo 11–15. Lapsille on oma, iän mukaan määräytyvä lounashinnasto. Lounaaseen sisältyy salaatti- sekä leipävalikoima, ja tarjolla on päivän keittoakin.

Auton pesupaikka toiminnassa.
Tarjolla on myös burgereita, hodareita ja panineja sekä Hullu Poro Cafén leivonnaisvalikoima. Á la carte -listalta löytyy muun muassa poroa, lappilaista kalaa monissa eri muodoissa, kanakori, lehtipihvi, wienerleike tai talon leipä.
- Järjestämme avajaiset, kun asema saadaan pyörimään täydellä teholla ja kaikki kuntoon. Tiedotamme siitä lähemmin, kun avajaispäivä selviää Lisäksi Veikkauksen ja Fintoton palvelut tulevat meille jatkossa, sanoo asemanhoitaja Timo Valma, toista kauttaan Levillä työskentelevä raumalainen.
Levillä saa taas jo pesetettyä myös autonsa, sillä pesulaite toimii.
Poron Bensis tuo Leville lisää ympärivuotisia työpaikkoja ja on viihtyisä stoppi autoilijalle, kelkkailijalle tai hiihtäjälle, sillä kaikkien reitit kulkevat aivan vierestä. Se on siisti lounaspaikka sivussa keskustan hälinästä, ja oivallinen kohde piipahtaa ystävien kesken, sillä sisään mahtuu helposti suurempikin ryhmä.
(Timo Koivisto)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas