Levinyt!
 

Aurinkomatkat tuo Lappiin väkeä myös kesällä

17.03.2021

Kesäkohteet jo myynnissä

Aurinkomatkojen kesän pakettimatkat Rukalle, Kuusamoon, Leville, Pallakselle, Ylläkselle, Saariselälle ja Rovaniemelle on avattu myyntiin. Myöhemmin keväällä yhtiö tuo valikoimiinsa uusina kohteina matkat Ahvenanmaalle ja Tahkolle.

Aurinkomatkat lanseerasi viime vuonna kotimaan pakettimatkat talvikaudeksi 2020–2021. Kotimaan pakettimatkalla voi suunnata helposti ja nopeasti kotimaan kiinnostavimpiin kohteisiin aktiviteettien äärelle muutamaksi päiväksi tai koko viikoksi, nyt ympäri vuoden.

– Tavoitteenamme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen ja olemme iloisia, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Matkapakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg), sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat reittitietoineen. Matkapakettiin voi ostaa lisäksi edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. Finnair Plus -jäsenet saavat kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet Aurinkomatka-paketin hinnasta ja lisäksi pisteitä kertyy Finnairin lennoista. Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy nyt entistäkin joustavammat muutos- ja peruutusehdot.

 

Talven pakettimatkat Lappiin lanseerattiin nopeasti

Toimitusjohtaja Timo Kousan mukaan kotimaan kohteiden lisääminen matkavalikoimaan oli ollut yrityksen suunnitelmissa jo pidempään. Koronaepidemia vauhditti suunnitelmien toteuttamista.

– Meillä oli suunnitelmia tehtynä jo ennen koronaa. Saimme reilussa kuukaudessa kaikki järjestelyt valmiiksi, että pystyimme aloittamaan Lapin matkojen myynnin, Kousa kertoo.

Kousan mukaan talvi on mennyt erittäin hyvin. Kiinnostus kotimaan matkailuun ja Lapin luontoon näkyy varausten määrissä. Matkan varaajissa on paljon perheitä ja laaja joukko aikuisia, pariskuntia ja kaveriporukoita.

– Olemme myyneet tähän mennessä yli 3 000 matkaa ja talvea on vielä jäljellä. Poikkeukselliset ajat varmasti vaikuttavat lukuihin, mutta monelta osin talven matkojen myynti on jopa ylittänyt odotukset.

Kousa kertoo, että suosituimpia paikkoja talvella ovat olleet muun muassa Levi ja Saariselkä.

Lähestyvä pääsiäinen arveluttaa Kousaa hieman. Nykyiset rajoitukset jatkuvat hyvin lähelle pääsiäisen pitkää viikonloppua ja voivat vaikuttaa matkustuspäätöksiin.

– Pääsiäiselle on satoja varauksia, mikä on erittäin hyvä määrä. Meidän täytyy seurata koronatilanteen kehittymistä ja sen mukaan pohtia, voimmeko kaikki matkat toteuttaa, mutta toistaiseksi näyttää siltä, että voimme, Kousa sanoo.

(Lähteet Visit Levi ja Lapin Kansa)

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas