Levinyt!
 

Ylläs-Levin kevään kohtalo ratkeaa 10.3.

03.03.2021

Koronatilanne määrää

Ylläs-Levi Visma Ski Classics -hiihtotapahtuma on suunniteltu hiihdettäväksi tänä keväänä 17.4. Viime vuonna se peruttiin koronarajoitusten johdosta. Aikaisempina vuosina hiihto on kerännyt noin 1 500 hiihtäjää starttiviivalle.

Viranomaiset päättävät rajoituksista kuukausittain, joten huhtikuun puolivälissä olevan tapahtuman tilannetta ei voida vielä määrittää.

Parhaillaan näyttää todennäköiseltä, että yleisötapahtumarajoitukset tulevat estämään harrastehiihtäjien osallistumisen. Tämän hetken rajoitusten perusteella kilpailu saatetaan voida järjestää ammatikseen hiihtäville.

Päätös ja ilmoitus siitä, voivatko muut kuin elinkeinokseen hiihtävät huippu-urheilijat osallistua kilpailuun, ilmoitetaan viimeistään 10. maaliskuuta tai heti mikäli viranomaisohjeistus tulee ennen 10.3.

Lopullinen päätös ammattihiihtäjien kilpailun järjestämisestä ilmoitetaan 2. huhtikuuta mennessä.

Tapahtumaorganisaatio seuraa tarkasti koronatilannetta ja on läheisessä yhteydessä paikallisiin viranomaisiin varmistaakseen turvallisen tapahtuman, joka noudattaa voimassa olevia rajoituksia ja määräyksiä.

Tapahtumajärjestäjä toivoo voivansa tarjota kaikille upean ja turvallisen hiihtokokemuksen Lapissa huhtikuun puolivälissä.

yllaslevi.com

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas