Levinyt!
 

Moottorikelkkoja, safareita ja kylpypaljuja

24.02.2021

Kelkat liikkuvat vilkkaasti kotimaisin kuskein

Keskustan kupeessa, osoitteessa Leviraitti 13, sijaitseva Tokka Safaris tarjoaa monien ohjattujen moottorikelkkasafareiden lisäksi moottorikelkkojen vuokrausta. Tarjonnasta löytyy muutama vauhdikkaampi sporttikelkka ja useampi lupsakampi touringkelkka. Safaritarjonta koostuu lyhyistä ja lapsiystävällisistä retkistä aina vaativimpiin safareihin lähituntureille.

Koronapandemiasta huolimatta yrityksellä on riittänyt töitä. Ulkomaalaiset matkailijat puuttuvat ja investointeja on jouduttu siirtämään, mutta suomalaisia kelkkailun ystäviä on liikkeellä ilahduttavan paljon.

JanAlatalo

– Olosuhteisiin nähden olemme tyytyväisiä. Joulusesonki oli hyvä ja, vaikka hieman jännitimme tammikuuta, niin silloinkin oli yllättävän vilkasta. Keväälle on myös jo varauksia, iloitsee Tokka Safariksen yrittäjä Jan Alatalo.

Reitille omatoimisesti tai ohjatulla safarilla

Suomalaiset ovat perinteisesti omatoimisia lomailijoita ja tyypillistä on, että moottorikelkka vuokrataan ja lähdetään reitille yksin tai omalla porukalla. Safareillekin on kuitenkin yllättävän mukavasti kysyntää.

Tarjonnasta löytyy safaria kaikenikäisille ja kaiken tasoisille kelkkailijoille. Perheen pienimmät hurjapäät alkaen 2-vuotiaista ovat tervetulleita lyhyille retkille kuten Kelkka-Poro, Kelkka-Husky ja Perhesafari. Pisimmät safarit ovat noin kuuden tunnin mittaiset Ylläksen valloitus ja Kumputunturi. Hieman lyhyemmät Levin kierto ja Kätkän kierto ovat kysytyimpiä safareita, ja eksotiikkaa tarjoaa yötaivaan alla ajettava Revontulisafari, jossa paistellaan makkarat laavulla, juodaan kuumat juomat ja ihastellaan taivaan väriloistoa.

Tokka Safaris räätälöi myös asiakkaan toiveiden mukaisia retkiä.

Safarivaraukset tehdään yleensä ennakkoon, mutta varsinkin kelkkavuokrauksia saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

– Maanantaina viikko voi näyttää rauhalliselta, mutta loppuviikosta onkin täysi hulina päällä, huikkaa palvelutiskin takaa Heidi Syysmäki.

Tokka Safaris vuokraa moottorikelkkoja muutamasta tunnista useampaan päivään ja hinta sisältää ajovarusteet, vakuutukset, reittimaksut, öljyt ja arvonlisäveron. Mikäli kelkkailupäivän jälkeen haluaa jatkaa elämyksellistä iltaa, oman lomamökin pihaan voi tilata paljun, jossa kylpee mukavasti 6–8 henkilöä. Palju on puulämmitteinen ja tarvittaessa Tokka Safaris toimittaa myös puut.

 

Yhteistyö on kaikkien etu

Tokka Safaris työllistää yrittäjä Jan Alatalon lisäksi kolme muuta työntekijää. Yritys on tunnettu hyvästä palvelusta ja mukavasta henkilökunnasta. Yhteistyö muiden Levin alueen moottorikelkkailuyritysten kanssa on hyvää, ja Alatalo painottaakin yhteen hiileen puhaltamista.

– Jos kaikki omat kelkkamme ovat menossa, ohjaamme asiakkaat kaverin yritykseen. Haluamme mieluummin saada asiakkaan tyytyväiseksi kuin myydä ei-oota. On sekä yrittäjien että koko Levin alueen etu, että asiakas on tyytyväinen ja tulee tänne uudestaankin.

Virpi Kallio 

www.tokkasafaris.fi

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas