Levinyt!
 

Levin Neljän Tuulen Festivaalit 9.–14.9.

05.09.2014

Toista kertaa Levillä Hotel Panoramassa, Levi Summitissa, Marian kappelissa, Kittilän kirkossa ja Särestöniemi-museossa järjestettävä Neljän Tuulen Festivaali on kapellimestariprofessori Ari Rasilaisen kapellimestarikurssin ympärille rakennettu musiikkitapahtuma. Se tuo matkailijoiden lähelle klassisen musiikin osaajia Suomesta ja ulkomailta. Tänä vuonna tapahtumassa kuullaan klassisen lisäksi myös etnoa.

Hyppää orkesterin puikkoihin.

Norjan ykkösviulisteihin kuuluva Kolbjörn Holthe ja kreikkalainen klarinetisti Dionysos Grammenos tuovat festivaaleille kansainvälistä osaamista. Orkesterivieraana on Lappeenrannan ja Mikkelin kaupunginorkesterien muodostama Saimaa- Sinfonietta, klassisen musiikin solisteina kuullaan Laura Pyrrö, Jouni Kokora ja Hanna Kronqvist.
Etnosäväystä festivaaleille tuovat Niiles-Jouni ja Ante Aikio sekä Jonne Järvelä, jotka joikaavat Saimaa Sinfonietan säestyksellä Henri Sokan säveltämän joikuteoksen, minkä hän teki tilaustyönä festivaaleille. Järvelä julkaisee festivaaleilla myös ensimmäisen soololevynsä nimeltä Jonne. Festivaalin konsertit järjestetään Levi Summitissa, Hotel Levi Panoramassa, Särestössä, Kittilän kirkossa ja Mariankappelissa.
Hotel Levi Panoramassa järjestetään iltapäivisin lyhyt teemakonsertti, jossa nuoret kapellimestarit esittelevät taitojaan. Oppilaiden esiintymisiin on vapaa pääsy, kuten myös Summitissa pidettäviin harjoituksiin. Yleisölle on järjestetty ainutlaatuisia tilaisuuksia päästä johtamaan orkesteria alan mestareiden opastuksella Minuutissa mestariksi -ohjelmissa.


Lisätietoa www.golevi.fiJaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas