Levinyt!
 

Temptation Islandin historian ensimmäinen talvikausi kuvattiin Levillä

20.01.2021

Kaamos toi kuvauksiin omat haasteensa, mutta myös mausteet

Vaikka talvi-Temppareiden kuvauspäivät ovat olleet pitkiä ja intensiivisiä, ja lisäksi pohjoisessa eletään vuoden pimeintä aikaa, joulukuisena iltapäivänä hotelli Panoraman aulassa tapaamieni tuottaja Ilari Wirtasen ja juontaja Sami Kurosen olemuksessa ei näy väsymystä. Valoisan ajan vähäisyys on tuonut tuotantoryhmälle haastetta, mutta toisaalta hämärä ja siniset hetket ovat antaneet kuvauksiin omanlaisensa tunnelman.

temååarit_sami

– Talviset olosuhteet eivät ole tuoneet yllätyksiä, kaikki on ollut tiedossa. Tai niin me luulimme. Valon määrä on haaste, taistelemme sen kanssa eniten. Osaamme käyttää kaiken valon, mikä on päivän aikana käytettävissä, ja esimerkiksi siniset hetket on hyödynnetty. Tulee erittäin kaunista kuvaa, lupaa Ilari Wirtanen.

Koronatilanteen vuoksi kuvaukset toteutettiin kotimaassa, ja Levi valikoitui kuvauspaikaksi muutaman vaihtoehdon joukosta helposti ja nopeasti.

– Levi valittiin siksi, että sieltä löytyy suomalaisen mittapuun mukainen luksus ja varma lumi.

Ohjelmaa koko sen historian ajan juontanut Sami Kuronen on Levillä lumen keskellä ensimmäistä kertaa, eikä oikein voi pidätellä innostustaan.

– Oli tosi innostunut fiilis, kun kuulin Levistä. Olen aina haaveillut tänne tulosta. Valkoinen lumi kehystää tätä tarinaa loistavasti, ja kaikki elementit ovat paremmin kuin hyvin. Ohjelmaa on kiva tehdä Suomessa ja samalla myös tukea kotimaan matkailua. Sosiaalisen median myötä on syntynyt mielikuva, että Levi pystyy tarjoamaan monenlaista. Nyt korona rajoittaa, joten ne Levin villit yöt jäävät kokematta, Kuronen nauraa ja toteaa, ettei tämä kerta jää varmastikaan hänen viimeiseksi kerrakseen Levillä.

Houkutus syntyy toppahousuissakin, jos on syntyäkseen

Temptation Island -realityssä neljä pariskuntaa testaa, kestääkö oma parisuhde kolmen viikon houkutukset. Levillä pariskunnat erotettiin kahteen Taalossa ja Utsuvaarassa sijaitsevaan luksushuvilaan, ja niissä majoittui myös kymmenen vastakkaisen sukupuolen sinkkua, joiden kanssa varatut kävivät treffeillä ja viettivät villejä bileiltoja.

– Nyt on 9. kausi, kun katson suhteellisen läheltä tätä touhua, ja joka vuosi yllättää, että aina se houkutus löytyy. Vanhaa tekijää hämmästyttää myös se, kuinka nopeasti se löytyy. Eikä olosuhteilla ole väliä, oltiin sitten Thaimaan 30 asteen lämmössä tai Levin pimeissä pakkasöissä. Vaikka on toppapuku välissä, niin kiinnostus herää silti, toteaa Kuronen.

Samoilla linjoilla on Ilari Wirtanen.

– Houkutuksia tullaan näkemään paljon. Meillä on erittäin hyvät osallistujat, kemiaa ja tarinoita löytyy, tuottaja lupaa.

Helmikuussa katsottavissa

Helmikuun puolivälissä starttaavassa kaudessa tullaan näkemään houkutusten lisäksi pohjoisen upeaa luontoa ja paljon erilaista Levin toimintaa. Wirtanen kertoo treffipaikkojen ja aktiviteettien löytyneen helposti. Kuvausten aikana järjestettiin 58 treffit, jotka toteutettiin paikallisten toimijoiden kanssa. Se toi tervetullutta piristystä koronan kurittamalle Lapin matkailulle.

– Käytämme aina mielellämme paikallisia toimijoita, ja yhteistyö Visit Levin ja paikallisten yrittäjien kanssa on ollut erittäin hyvää. Yrityksemme arvot ovat tarkat, kiinnitämme huomiota esimerkiksi kierrätykseen ja käytämme lähiruokaa ja näidenkin seikkojen tiimoilta olemme tyytyväisiä toimijoihin täällä, kiittelee Wirtanen.

Temptation Island Suomen 9. kausi käynnistyy Nelosella 17.2.

Virpi Kallio

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023