Levinyt!
 

Innovation Home ja Visit Levi laajensivat yhteistyötään

20.01.2021

Leville lisää turvallisia etätyöskentelytiloja

Koronavirus muutti maailmaa, ja maaliskuussa 2020 useat yritykset siirtyivät laajasti etätöihin. Etätyö on tullut jäädäkseen, mutta kotikonttori saattaa jossain vaiheessa käydä ahtaaksi tai meluisaksi. Tällöin hyvä vaihtoehto voi löytyä kodin ulkopuolisesta etätyötilasta.

Visit Levin ja työskentelytiloja eri alojen yrityksille tarjoavan Innovation Homen jo viime vuoden puolella aloittama yhteistyö laajeni, kun Visit Levin matkailuneuvonnan entisiin tiloihin avattiin uusi etätyöpiste. Helppo ja turvallinen sisäänkäynti, vaivattomasti muokattavat toimistoratkaisut sekä modernit ja viihtyisät työtilat takaavat toimivat olosuhteet etätyöläiselle. Innovation Homen konsepti rikastuttaa oivalla tavalla Levin alueen monipuolisia palveluita.

etattyo

Myllyjoentiellä sijaitsevasta etätyötilasta voi varata oman työpisteen tai vaikkapa oman toimiston yksityiskäyttöön tai pienelle tiimille. Varattavissa on esimerkiksi työhuone, jossa voi työnteon lomassa lekotella riippukeinussa tai ottaa päivänokoset pöydästä käännettävässä sängyssä. Toimipisteessä on myös 20 henkilön kokoustila, jossa on helppo pitää videoneuvotteluita.

Matkailukeskuksen kaupat, ravintolat ja hotellit sijaitsevat etätyötilan läheisyydessä, samoin rinteet sekä ladut, ja omalle autolle löytyy parkkipaikka etätoimipisteen pihasta.

 

Etätyö tukee kuntaa matkailukohteena

Uuden etätyöpisteen lämminhenkistä avajaisiltaa vietettiin tammikuun alussa. Viihtyisässä ja valoisassa tilassa vallitsi innostunut tunnelma. Avajaisnauhan leikkasi juhlallisesti Kittilän kunnanjohtaja Antti Jämsén, joka toivotti Innovation Homen lämpimästi tervetulleeksi pohjoiseen ja totesi etätyön tuovan uusia mahdollisuuksia.

– Etätyö vahvistaa merkittävästi kunnan asemaa matkailukohteena, iloitsi Jämsén.

Innovation Homen perustajat Katja Aalto ja Petra Erätuli-Kola korostavatkin kotimaan matkailun tärkeyttä ja nostavat esille Lapin upean luonnon, jonne voi suunnata harrastuksiin heti työpäivän jälkeen.

– Haluamme tarjota Levillä hyvät etätyöskentelyolosuhteet ja tuoda kotimaisille matkailijoille mahdollisuuden hoitaa työtehtäviä etänä Lapista. Täällä on hyvinvointia vahvasti tukevia elementtejä, kuten luonto. Haluamme tarjota myös paikallisille tilan, jossa voi työskennellä kotitoimiston sijaan, kaksikko toteaa.

Myös Visit Levin toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari on silmin nähden tyytyväinen Innovation Homen kanssa jo viime syksynä alkaneesta yhteisestä taipaleesta ja kiittää Katja Aaltoa ja Petra Erätuli-Kolaa positiivisesta energiasta kehittää etätyömahdollisuuksia. Yhteistyö alkoi yhdellä etätyöhuoneella, joka on ollut lähes koko ajan käytössä. Etätyötilojen käyttäjäkunta koostuu lukuisista eri ammattikunnista, ja Kivisaari iloitsee, että etätöihin tullaan myös perhekunnittain.

– Täällä on koko perheellä mahdollisuus harrastaa monipuolisesti koulun ja työn lomassa. Lappi antaa ihmisille elämänlaatua ja lukemattomia mahdollisuuksia.

Virpi Kallio

www.coworkinghome.com

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas