Levinyt!
 

Uutuushotelli Lost In Levi on avautunut

16.12.2020

Omasta ravintolasta saa jopa sushia

Keskeisellä paikalla Levin Postitiellä sijaitsee pakasta vedetty uusi majoituskohde Lost in Levi Hotel & Apartments. Tilat otettiin käyttöön syyskuussa, jolloin ensimmäiset majoittujat saapuivat, ja nyt palvelut yhä vain paranevat, kun talon oma pieni ravintola, Lost in Café, avautuu juuri joulun alla.

Lostinhotel

Lost in Lapland -hotelliketjun yrittäjä Kalevi Halonen esittelee Levin kohdetta ja kertoo huoneistoja kaikkiaan olevan 49 kappaletta. Suurimmaksi osaksi ne ovat yksityisten omistuksessa, mutta niitä voidaan myös vuokrata muille silloin, kun ei omistajalla itsellään ole tarvetta. Hotellikäytössä Levillä huoneistoja onkin kaikkiaan 40 kappaletta.

Samalla Lost in Lapland -periaatteella oleva hotelli toimii myös Ylläksellä.

– Sijainti on loistava, sillä kaikki palvelut ovat tässä lähellä eli kelkkareitit, hiihtoladut, kaupat ja ravintolat. Lisäksi omassa hotellissa aukeaa nyt juuri joulun alla oma kahvila-ravintola, jossa toimii lisäksi hotellin vastaanotto. Etätöitäkin täällä on hyvä tehdä, sillä meillä ovat mukavat ja hyvin varustellut huoneistot, ja myös tietoliikenneyhteydet täällä toimivat hyvin, Levihän on nykyisin 5G-aluetta.

Kerroksiin pääsee vastaanoton vierestä ulko-ovesta avainkoodilla ja kaikkiin huoneistoihin kuljetaan sisäkäytävien kautta. Tilavalla pihalla puolestaan ovat autopaikat ja sähköpistokkeet.

Talon alakerran tiloissa ovat liikkuvien asiakkaiden tarpeisiin muun muassa suksenhuoltotilat ja pyykinpesukonekin löytyy. Jokaiseen huoneistoon kuuluu lisäksi varastotila esimerkiksi ulkoiluvälineille, joten niitä ei tarvitse kuljettaa edestakaisin kodin ja Lapin välillä.

Kaikissa asunnoissa on täydellinen varustelutaso, kuten televisio, jääkaappi sekä vaatteiden kuivauskaappi ja melkein kaikissa on lisäksi oma sauna.

Majoitustilaa on tarjolla neljää eri tyyppiä ja huoneistokoot 24 neliön yksiöstä aina 53 neliön sviitteihin. Pelkistetyin vaihtoehto on studio, eli se on tyypiltään perinteinen hotellihuone perusvarustuksin. Talon muissa huoneissa on yleensä tilaa enemmän ja makuualkovi tai useampi makuuhuone tuo lisämukavuutta. Lisäksi monesta huoneistosta löytyy se oma sauna.

Kalevi Halonen kertoo, että tulossa ovat myös omille asiakkaille räätälöidyt ohjelmat ja saadaan muun muassa polkupyöriä vuokralle. Yhteistyötä tehdään paikallisen leviläisen ohjelmayrityksen kanssa.

Lost in Cafen ravintolatoimintaa hoitaa mökkihuolintayritys 67N Service Group Oy, samoin heidän kauttaan toimii hotellin vastaanotto.

Lauri Snell esittelee uutta kahvilaa, jonka tuotetarjontaan kuuluvat aamupalat, normaalit kahvilatuotteet ja muun muassa listalle saadaan sushia, jota myydään myös take a wayna.

– Tuotetarjonta laajenee kauden kehittyessä ja myös anniskeluluvat ovat tulossa. Aukioloja pidennetään iltaan ja sen mukaan edetään, miten nyt terveysturvallisuus maassa säätää. Meille voi jo nyt tulla asiakkaaksi rekisteröitymällä netissä, joten turhia ihmiskontakteja ei synny.

 

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas