Levinyt!
 

Laadukasta lapinlomaa omalla oppaalla

02.12.2020

Oma, huoleton, yksityinen lomakupla

Johanna Joffe Partanen ei jäänyt koronan lannistamaksi, vaan alkoi kehittää tuotteita vastaamaan vaatimuksia ja kysyntää vallitsevassa tilanteessa. Hän on ideoinut tälle talvelle omia erityisiä pakettitarjouksia, joissa matkailijoille tarjotaan järjestelyiltään huoletonta ja turvallista lomaa luksusolosuhteissa. Paketit toteutetaan Joffen oman yrityksen, Personal Hosting Servicen kautta.

Joffe

Kaksi Levin alueella luksus- ja revontulimatkailuun sopivaa erikoismajoitusta tarjoavaa yritystä, Levin Iglut Utsuvaarassa ja Northern Lights Ranch Könkäällä, ovat laatineet tälle talvelle omia erityisiä pakettitarjouksia, joissa matkailijoille tarjotaan järjestelyiltään huoletonta ja turvallista lomaa luksusolosuhteissa.

Levin Igluille on luotu tuote nimeltä Turvallinen igluloma henkilökohtaisella oppaalla, ja vastaava paketti toimii myös Northern Lights Ranchilla. Paketissa on ajateltu terveysturvallisuutta, jossa asiakkaat voivat olla mahdollisimman paljon vain omassa piirissään ja voidaan siten välttää ylimääräisiä kontakteja. Paketti sopii kaikille, oli siten kyseessä pariskunta, perhe tai kaveriporukka, joka haluaa välttää koronariskiä tai pitää kiinni yksityisyydestään, mutta silti he voivat nauttia alueen aktiviteeteista turvallisen majoituksen ja ruokapalveluiden lisäksi.

Joffe huolehtii, kuljettaa ja juoksee

Personal Hosting Service -palveluita alueella on jo pitkään tuottanut yhden naisen emännöinti ja opaspalveluyritys. Yrittäjä Johanna Joffe Partanen astuu tässä mukaan kuvaan hoitaen puolestaan käytännössä kaiken tarvittavan ylimääräisen, mitä lomalainen haluaa.

joffe_suite

– Olemme tehneet majoitusyrittäjän kanssa lomapaketin, joka kattaa majoituksen ja ruokailut sekä kuljetukset alueella. Noudan matkailijat esimerkiksi suoraan lennolta tai junalta ja kuljetan heidät majapaikkaan, hoidan tarvittaessa myös asiakkaan sisäänkirjautumisen hotelliin, tarjoilen sovitut ateriat huoneistossa ja varaan sekä toimitan esimerkiksi vuokravälineet ennakkoon sovitusti. Lisäksi kuljetan heitä täällä perillä vaikkapa rinteeseen tai vien revontulijahtiin. Käytännössä olen heidän käytössään 24/7.

Partanen kuljettaa asiakkaat vuokra-autolla, joka on aina pesty ja desinfioitu puhtaaksi uusien asiakkaiden käyttöön. Alueella syntyvät ajot sisältyvät pakettihintaan.

Partanen on asunut Levillä 16 vuotta ja tuntee hyvin alueen paikat ja ihmiset, joten hän osaa vinkata sopivaa lomatekemistä ja -näkemistä kaikille sekä esitellä aluetta ja sen historiaa.

– Vastaavaa palvelua tarjoan pitempiinkin viipymiin ympäri vuoden myös mökkiasiakkaille, kun halutaan niin sanotusti avaimet käteen. Käyn kaupassa ja tuon majapaikkaa ruuat ja juomat tai esim. hissiliput ja varaan ohjelmat. Kullekin asiakkaalle räätälöidään palvelut aina tilanteen mukaisesti.

 

Mitä maksaa ja miten varaan?

• Levin Iglut ajalla 1.–14.12. ja 7.1.2021 alkaen jälleen saatavilla hintaan 1800 e / 2 hlö/ 2 vrk /Superior-iglussa. Hintaan sisältyvät aamupalat, lomaoppaan palvelut, kuljetukset perillä kaikkina päivinä, polttoaineet, vakuutukset.

ranch

• Norhern Lights Ranch ajalla 1.–14.12. sekä 7.–19.1.2021 hintaan 1548 e / 2 hlö/ 2 vrk/ 2 hh. Sisältyy yöpymiset Superior-lasikattohuoneistossa, aamiaiset, lomaoppaan palvelut ja kuljetukset kaikkina päivinä, polttoaineet, vakuutukset, lisävuode 50e/vrk.

Palvelupaketit varataan suoraan Johanna Partasen yritykseltä, Personal Hosting Service.

Huomata kannattaa, että matkat kohteeseen eivät kuulu hintaan kuten lentoliput yms, toki eri korvauksesta matkan muut järjestelytkin voidaan hoitaa valmiiksi.

Jaspis Toivonen

 

Yhteystiedot:

Johanna Joffe Partanen: www.personalhostingservice.fi

Kohteet

Levin Iglut: www.leviniglut.net

Northern Lights Ranch: www.theranch.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023