Levinyt!
 

Leville kaksi osumaan World Ski Awards 2020-äänestyksessä

02.12.2020

Kilpailu kirittää kohti parempaa

Vuonna 2013 perustetun World Ski Awards -palkinnon tarkoituksena on nostaa hiihtotoiminnan ja alan standardeja palkitsemalla alansa johtavia organisaatioita.

Levin hiihtokeskus palkittiin kansainvälisessä World Ski Awards maakohtaisessa hiihtokeskuskategoriassa Suomen parhaaksi laskettelukeskukseksi. Palkintoa tavoittelivat Levin lisäksi Ruka, Pyhä, Salla, Ylläs ja Iso-Syöte.

Parhaaksi hiihtomatkailijan hotelliksi eli Finland´s Best Ski Hotel 2020 -titteli tuli niin ikään Leville Break Sokos Hotel Leville. Samassa hotellien sarjassa kilpailivat myös Hullu Poro Leviltä, Holiday Club Ylläs Saaga Ylläkseltä, Ruka-Kuusamon alueelta Holiday Club Kuusamon Tropic, Ruka Ski Chalets Apartment -hotel ja Scandic Rukahovi, lisäksi ehdolla oli Hotel Pikku-Syöte.

Samassa äänestyksessä voittaja eli maailman paras hiihtokeskus vuonna 2020 on Ranskan Val Thorens ja maailman paras ski-hotelli on W Verbier Sveitsissä.

– Olemme erittäin kiitollisia tästä kansainvälisestä tunnustuksesta, joka tuo esiin työn, mitä olemme jo pitkään tehneet tarjotaksemme asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia laskettelun ja talvielämysten parissa. Olemme tulleet hiihtokeskuksena kansainvälisesti tunnetuksi Levin maailmancupin kautta, jota on laskettu jo vuodesta 2004, kertoo Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

– World Ski Awards tunnustuksesta erityisen hienon tekee se, että hiihtokeskusasiakkaat ovat itse päässeet antamaan äänensä mielestään parhaalle keskukselle, kommentoi Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

Hiihtomatkailu on tärkeä osa maailmanlaajuista matkailumarkkinaa. Vuosittain tapahtuu arviolta 400 miljoonaa hiihtokeskusvierailua noin 2 500 eri hiihtokeskuksessa maailmanlaajuisesti. World Ski Awards on World Travel Awards ™ -sisarjärjestö, joka juhlistaa tällä hetkellä 27. vuotisjuhliaan.

Kansainvälinen äänestys oli avoin ja se tapahtui World Ski Awards -nettisivuilla. Äänensä saivat antaa hiihtotoiminnassa työskentelevät ammattilaiset, ylempi johto, matkanjärjestäjät, agentit, media ja eri tiedotusvälineet sekä yleisö eli itse hiihtokeskuksissa käyvät asiakkaat.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023