Levinyt!
 

Turvallisesti ja terveenä maailmancupiin

11.11.2020

Naisten kaksi tärkeää pujottelua

Perinteiseen tapaan Levillä kilpaillaan FIS:n kauden ensimmäiset pujottelun maailmancupin osakilpailut. Tänä erityisenä vuonna Levi Black -rinteessä keppiä kiertävät maailman parhaat naispujottelijat marraskuun 21.–22. päivinä.

Portit aukeavat molempina päivinä klo 10 ja ensimmäisen kierroksen kisalaskut alkavat klo 11.15. Toinen kierros alkaa klo 14.15. Palkintojen jako ja kukitus tapahtuu maalialueella rinteessä noin klo 15.15 alkaen. Tapahtuma-alue sulkeutuu klo 16.¨

Terveysturvallisesti maskia käyttäen

Tapahtuma-alue on suunniteltu uusiksi palvelemaan terveysturvallista liikkumista. Eri ryhmät kuten joukkueet, media, tapahtumahenkilökunta ja yleisö pidetään erillään omilla rajatuilla alueillaan.

yleisö wcup2020

Kartta tapahtuma-alueesta, yleisön kulku vahvemmalla vihreällä.

Katsojilta edellytetään maskin käyttöä tapahtuma-alueella. Pääsylipun hintaan kuuluu kaksi kotimaista kertakäyttöistä Lumi Medical -suunenäsuojainta per päivä. Kisaorganisaatio pyytää vastuullisuutta myös vapaa-ajalla tapahtuman ulkopuolella.

Livestreamissä seurataan tänä vuonna lähtönumeroiden arvonta ja voittajahaastattelut kilpailupäivien jälkeen. Tänä vuonna ei siis järjestetä muita tuttuja oheistapahtumia, kuten VIP-illallinen, lasten laskukisa Kids Race eikä avajaistapahtumaa Eturinteillä, kaikki ne ovat siirretty vuodelle 2021.

Kaikki liput ostetaan netistä

Ovella ja porteilla ei myydä tänä vuonna pääsylippuja, vaan ne sekä pysäköintilippu ostetaan etukäteen netistä worldcuplevin verkkosivuilta. Ostettu lippu tulee sähköisenä ja sen voi tarvittaessa myös tulostaa paperisena versiona.

Autolla saapuville on varattu pysäköintialue Gondoli-alueella Gondolitien ja Vielmantien välisellä alueella, josta on kävelymatkaa kisa-alueen pääportille 100–200 metriä.

Lippujen ennakkomyynti tehdään myös yhteystietojen keräämiseksi ja mahdollista Covid-19 -tiedottamista varten.

Levin maailmancupin liput löytyvät tästä osoitteesta:

https://www.worldcuplevi.com/Liput

Aikuisten päivälippu maksaa 20 e/päivä ja kahden päivän yhteislippu 30 e, lapset 7–12 v maksavat 10 e/päivä tai kahden päivän yhteislippu 15 e. Yhden päivän parkkilippu maksaa 10 e/auto ja kahden päivän parkkeeraus 15 e.

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023