Levinyt!
 

LeviMarket on edelläkävijä

11.11.2020

CabAppista kumppani kuljetukseen

K-supermarket LeviMarket täytti 6. marraskuuta yksitoista vuotta K-ryhmän supermarkettina. Kuin syntymäpäivälahjaksi, on saatu myös verkkokaupan kuljetusuudistus käyntiin, ja 2. marraskuuta käynnistyi yhteistyö CabApp Solutionin kanssa.

levimarket riikka

Riikka Syväjärvi kertoo viime keväästä asti etsineensä järkevää ratkaisua verkkokaupan ostosten kotiin kuljetuksiin, sillä kauppiaalla ja henkilökunnalla on riittävästi tarpeellista tekemistä itse kaupassa, tavaran toimitukset voi syystä ulkoistaa kuljetusalan ammattilaisille.

– Verkkokaupan suosio suorastaan räjähti, kun korona tuli, ja maalis–huhtikuussa oli jopa päiviä, että verkko-ostoksia tehtiin enemmän kuin kaupan kassalla kirjattiin ostoskäyntejä. Kaupan näkökulmasta verkko-ostaminen ei ole kuitenkaan se ihan paras muoto, vaikka myyntiä se on tietysti kaikki, mutta ne heräteostokset jäävät tekemättä. Kun käydään itse fyysisesti kaupassa, mukaan usein tarttuu muutakin kuin mitä muistilistassa lukee.

Levimarketissa verkkokauppa on toiminut vuoden verran, ja ostos tehtiin verkossa, mutta asiakas nouti itse tavarat kaupan noutopisteeltä. Noutopalvelukin edelleen tietysti toimii.

 CabApp on aloittanut toimintansa jo keväällä

– Olemme nyt Suomen ensimmäinen ruokakauppa, joka on ottanut kuljetusratkaisuksi CabAppin. Se tarkoittaa siis sitä, että ostaessaan verkkokaupasta voi samaan ostokseen liittää ja maksaa myös kotiinkuljetuksen. Meillä on Levillä kaksi hinnoiteltua kuljetusaluetta eli enimmillään kaupasta 5 kilometrin säteellä se maksaa 14,90 euroa/kuljetus ja pitemmällä matkalla eli 5–11 km kaupalta, hinta on 19,90 euroa. Verkko-ostoksesta peritään lisäksi kaupan keräilymaksu 6,90 e, mutta plussakortilla senkin saa edullisemmin eli 4,90.

CabApp-ratkaisua on jo käytetty toimivasti muun muassa kaupunkialueilla kukkakauppojen kuljetusratkaisuna.

Asiakkaalle homma on kätevää, silla tekstari vahvistaa tehdyn ostoksen, ja tekstarilla tulee tieto, kun kuljetus lähtee, ja lisäksi kuljettaja ottaa vielä kuvan, kun hän jättää ostoksen määräpaikkaan. On myös mahdollista siis tehdä ostokset täysin kontaktittomasti eli ei tarvitse henkilökohtaisesti tavata yhtään ulkopuolista ihmistä. Se on hyvä tieto näin korona-aikaan.

– Erityisesti suosittelen tätä ostostapaa vaikkapa isommille mökkiseurueille, kun ollaan tulossa lomalle. Kaikkien ei tarvitse lähteä ensi töikseen kauppaan, vaan tavarat kuljetetaan mökkiosoitteeseen. Myös mökkihuolitsijoille tämä voisi olla aikaa ja työtä helpottava palvelu.

Riikka Syväjärvi neuvoo asiakkaita tilaamaan ostokset ajoissa, ja varsinkin, jos tilaa suuria tavaramääriä. Siinä tarvitaan myös aikaa kaupalle hankkia tuotteet. Yleisohjeena ostokset tehdään edellisenä arkipäivänä klo 15 mennessä, niin tavarat saa seuraavana arkipäivänä kotiin.

Tulevaisuudessa Levimarketin verkkokaupasta toimitettaneen myös take away -aterioita, sillä kaupan herkkutiskissä valmistuu päivittäin monenlaista.

 

Jaspis Toivonen

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023