Levinyt!
 

Limusiiniluksusta Lapista

02.09.2020

Valkoista tyyliä Levin kaduille ja kujille

Vip One Oy:n yrittäjä Ilkka Soinu toi limusiinipalvelun Leville. Vip One Oy tarjoaa loistoautokyydityksiä Levillä ja muuallakin, tilauksesta. Palvelu on ollut saatavilla tämän syksyn alusta ja tilausten mukaan auto on liikenteessä.

limusiin

Vaikutuksen tekee takuulla kavereihinsa valkoisen Chrysler 300:n lipuessa paikalle ja matkustajien noustessa kyytiin, olipa sitten saapumassa koneella kentälle ja sieltä siirtymässä majapaikkaan tai kun kyseessä ovat erikoisemmat ja ikimuistoiset juhlat, kuten häät, kihlajaiset, syntymäpäivät, polttarit tai vaikka pitkän työuran jälkeen eläkkeelle siirtyminen. Kaikki erikoistilaisuudet ansaitsevat arvoisensa kyydin.

– Matkustajia sopii kerrallaan kahdeksan ja auton matkustajatila on ilmastoitu sekä varusteltu jääkaapilla, radiolla ja telkkarilla, lisäksi sisävalaistuksen katto- ja lattiavalojen sävyjä voidaan räätälöidä, voi tyytyä yhteen sävyyn tai nauttia vaihtuvasta valoshowsta tähtitaivaineen ja revontulineen. Penkit ovat verhoillut mustalla nahalla ja baarissa ovat valmiina niin samppanja- kuin konjakkilasitkin. Matkustamon ikkunat on tummennettu, joten yksityisyys säilyy, kun niin halutaan.

Soinu esittelee 265 hevosvoimaisen auton olevan tiettävästi Suomen pisin henkilöautoksi rekisteröity, ja mittaa tällä maantiekiitäjällä onkin ruhtinaalliset 8,52 metriä. Akseliväli on 7 metriä, joten kuljettajalta vaaditaan vähän normaalia enemmän ajokokemusta pitkän automobiilin käsittelyssä, osa Levin liittymistä saattavat olla hankalia pitkälle ajokille ja mökkipihat pieniä. Entisenä leviläisenä Soinu tuntee kuitenkin melko hyvin alueen, joten hän osaa myös sanoa, milloin kyyditysosoite saattaa olla mahdoton toteuttaa.

Limusiini varataan suoraan yrittäjältä ja veloitus on tuntiperusteinen, tunnin ajelu irtoaa 285 eurolla, toki hinta vähän halpenee tuntia kohden, kun varataan pitempi matkapaketti. Lisäksi on laadittu valmiita retkivaihtoehtoja, kuten revontulien katselusafari, kiertoajelu Levillä tai retki Lainiolle lumikylään, lisäksi lentokenttäkuljetukset yms ja tarpeen mukaan räätälöidään lisää.

Limusiini varataan joko netistä vipone.fi-sivulta tai puhelimella suoraan numerosta +358 40 5111 066, sähköposti: info@vipone.fi

Jaspis Toivonen

 

 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023